In deze aflevering deel ik de échte strategie om klanten op de lopende band binnen te halen. En spoiler alert: het bevat géén marketing- en salesstrategieën. Het begint namelijk bij jezelf. Maar hoe zit dat nu precies en hoe werkt dat nu precies? Veel guru’s praten over mindset, maar wat bedoelen ze daar nu precies mee? In deze aflevering neem ik je mee de diepte in en vertel ik jou hoe je klanten kunt binnenhalen voor jouw bedrijf.

Strategie: meer klanten op de lopende band binnenhalen

In deze aflevering praat ik over:

  • Mijn verhaal over hoe ik bewust ben geworden van mijn bewustzijn
  • Hoe ik met één lancering 53 vrouwen in een traject kreeg
  • Hoe mindset nu écht werkt en hoe je nu écht (succesvol!) kunt manifesteren
  • Wat is het verschil tussen de law of attraction en de law of assumption
  • Welke actie jij kunt ondernemen om vandaag nog jouw gewenste omzet te behalen

Wil je graag meer weten over de law of assumption? Lees mijn blog hierover >>>

Wil jij graag meer mindset technieken weten?

Wil jij graag meer weten over online ondernemerschap, mindset en marketing? Meld je dan nu aan voor mijn Facebook groep The Future CEO Is Female waarin ik wekelijks tips & tricks deel rondom jouw mindset. Ik geef hier ook gratis trainingen in.

Online Business Startup Academy

Start vandaag je online bedrijf en neem een kijkje in welke strategieën ik hanteer om mijn bedrijf uit te laten groeien tot een 100K+ euro online business. Start hier >>>

Rowena Rousseau is al meer dan 7+ jaar online ondernemer. Ze is eigenaar van het platform RowenaRousseau.nl waarin zij vrouwen helpt bij het starten en groeien van een online bedrijf zodat zij meer financiële vrijheid én onafhankelijkheid creëren. Ze heeft verschillende online bedrijven gerund zoals een mommyblog (20.000+ unieke bezoekers per maand), een online marketing bureau, verschillende online platformen en webshops.

Beluister hier mijn podcast ‘The Future CEO Is Female’. Elke vrijdagochtend verschijnt er een nieuwe aflevering. Vergeet je niet te abonneren?