Rousseau Marketing Consultancy ...

BOEKEN

The Future CEO IS Female

Hét boek voor vrouwen die willen weten hoe ze een leven én bedrijf kunnen creëren waar ze echt gelukkig van worden.

Ben jij er klaar voor om je bedrijf te starten of nu eens écht serieus te gaan ondernemen? Ben jij er klaar mee om alleen de rol te dragen van moeder-zijn en de vrouw-van. Heb jij grote ambities, maar weet je simpelweg niet hoe je deze moet vervullen?

Dan is het boek The Future CEO Is Female voor jóu, lieve vrouw. In dit boek duikt Rowena de diepte met je in waar ze alle geheimen ontrafeld hoe vrouwen succesvol(ler) kunnen worden in deze mannenwereld.

Bestel hier het boek

Woon je in België? Dan kun je het boek via hier bestellen.

‘’Wauw, wat een energie komt er vrij bij het lezen van je boek. Tijdens het lezen merkte ik hoe mijn rug zich steeds meer rechtte en mijn kin omhoog ging. Door het lezen van je boek en de korte opdrachten krijg je echt een boost aan zelfvertrouwen!

To the point geschreven, soms confronterend, zo nu en dan humoristisch maar altijd bloedeerlijk en vlijmscherp. Je krijgt van jou een liefdevolle schop onder je hol en dat doet ons vrouwen goed. De persoonlijke stukjes in je boek zijn heel mooi, je laat daarmee een kwetsbare kant van jezelf zien en het geeft vrouwen vertrouwen om het óók waar te maken.

Mijn eigen doelen heb ik tijdens het lezen eens grondig onder de loop genomen en besloten dat ík binnen een jaar de hoofdverdiener ben thuis en dat míjn bedrijf gaat floreren. We gaan niet langer focussen op het kopen van een villa van 3 ton maar op een villa van 6 of 7 ton aan de Spaanse Costa Blanca. Weg met die afhankelijkheid en het klein denken! The future CEO is fucking female!’’

URSULA MIN

 

“Het boek is leuk opgezet! Er komen verschillende onderwerpen aan bod en ook mooi om te zien dat er aandacht is voor het ontwikkelen van een ijzersterke mindset, want daarmee begint het, wil je successen behalen.

Rowena komt met praktische voorbeelden waardoor het ook lekker wegleest. Zeker een aanrader om te lezen als je meer uit jouw leven wilt halen en wilt blijven groeien in omzet en vrijheid.” 

– NAOMI BEUSINK

‘’Rowena komt met haar boek The Future CEO is Female zo met een schop onder je kont, dat je niet anders kan dan je rug rechten en denken ‘Yes, ik ga ervoor’! 

Het is echt een hands-on boek, vol met herkenbare voorbeelden. Je hoeft geen zweverige teksten te verwachten, Rowena is recht door zee en beschrijft heerlijk eerlijk hoe zij zaken aanpakt.  Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een korte opdracht, hoe je die stevige basis voor elkaar krijgt en wat je ervoor moet doen om jezelf niet meer klein te houden en groots carrière te maken met je eigen bedrijf. Het geeft je zelfvertrouwen echt een boost!

 Rowena laat bijvoorbeeld zien dat zij met twee kleine kinderen ook niet altijd alle ballen hoog kan houden, soms vallen die ballen ook gewoon en dat is ook oké.

Lees trouwens niet alleen haar boek, maar meld je ook aan voor haar membership, ook daar is Rowena helder, to the point en geeft ze heel veel waarde weg voor echt een no-brainer prijs.’’

SHARON PRINS

‘’Wanneer je begint met het lezen van dit boek beland je in een achtbaan. Rowena beschrijft emotionele, herkenbare én confronterende momenten. Je leert jezelf goed kennen en krijgt echt een schop onder je kont.

Ze is de BFF die zegt waar het op staat, maar op zó’n manier dat ze je aanzet tot hard werken om zo je doelen te halen. In dit boek geeft ze je handvatten om (opnieuw) van je zelf te houden, je eigen waarde te (h)erkennen en het vuurtje op te laten laaien zodat je business explosief groeit.

Maar vergis je niet, als je dit boek koopt om met fluwelen handschoentjes aangesproken te worden, dan ben je aan het verkeerde adres. Rowena leert je de ‘zero-fucks-mentaliteit’ mét zero-fucks. 

Ik raad dit boek alle vrouwen aan, wat je ambitie ook is: Jij doet er toe en jij kunt je doelen behalen! The future CEO is female.’’

MARIT ZIJLMANS