Rousseau Marketing Consultancy ...

BOEKEN

THE FUTURE CEO IS FEMALE

Hét boek voor vrouwen die willen weten hoe ze een leven én bedrijf kunnen creëren waar ze echt gelukkig van worden.

Ben jij er klaar voor om je bedrijf te starten of nu eens écht serieus te gaan ondernemen? Ben jij er klaar mee om alleen de rol te dragen van moeder-zijn en de vrouw-van. Heb jij grote ambities, maar weet je simpelweg niet hoe je deze moet vervullen?

Dan is het boek The Future CEO Is Female voor jóu, lieve vrouw. In dit boek duikt Rowena de diepte met je in waar ze alle geheimen ontrafeld hoe vrouwen succesvol(ler) kunnen worden in deze mannenwereld.

Bestel hier het boek

Woon je in België? Dan kun je het boek via hier bestellen.

HAPPILY RICH

Ben jij het zat om altijd geldtekort te hebben? Om elke maand de eindjes aan elkaar te moeten knopen en te onderhandelen voor een hoger salaris? Of continu op zoek te moeten naar nieuwe klanten om de cashflow gaande te houden? Stel je voor dat je niet langer hoeft te worstelen met financiële zorgen. Stel je voor dat je die droomreis kunt maken, die langverwachte carrièreswitch kunt maken, of gewoon zonder (financiële) stress van het leven kunt genieten.

In het boek Happily Rich deelt Rowena Rousseau haar inspirerende verhaal en bewezen stappenplan hoe zij binnen slechts 9 maanden tijd schuldenvrij werd en een consistente cashflow wist te creëren. Hoe ze leerde om beter met haar geld om te gaan en duurzame verdienmodellen implementeerde.

Bestel hier het boek

Woon je in België? Dan kun je het boek via hier bestellen.