Rousseau Marketing Consultancy ...

Droom jij ervan om virtual assistant te worden? Wil jij ondernemers vanaf een afstand helpen met diverse werkzaamheden? Dat kan! Barbara Doff van Lugna had diezelfde droom. Ze is nu niet alleen Virtual Assistant, maar runt nu zelfs een eigen virtual assistant agency. Ik was erg benieuwd hoe zij dat dan deed. In de nieuwe podcastaflevering duik ik samen met haar in haar bedrijf en ben ik benieuwd hoe een virtual assistant agency werkt.

Een virtual assistant agency runnen

In de nieuwste podcastaflevering duiken we in op de volgende vraagstukken:

  • Hoe komt zij aan zo veel klanten?
  • Hoe werkt haar verdienmodel als zij een team aan Virtual Assistants heeft?
  • Hoe scant zij op kwalitatieve teamleden?
  • Wat zijn de grootste struggles waar ze tegenaan loopt?

Een heleboel onderwerpen dat dus heel interessant kunnen zijn als jij ervan droomt om aan de slag te gaan als virtual assistant of wellicht droomt om een compleet team samen te stellen.

Starten als virtual assistant?

Zou jij graag willen starten als virtual assistant, maar zou je niet weten hoe je aan klanten komt of hoe je jouw tarieven moet bepalen? In mijn Become Financially Free Membership leer ik je hoe je jouw online bedrijf start én laat groeien. Tevens leer je in dit Membership hoe je ook passief inkomen per maand kunt genereren. Vanaf 14,95 euro per maand heb jij al toegang tot het membership.

Al 500+ vrouwen gingen je voor. Meld je hier aan >>>

Over Rowena Rousseau

Rowena Rousseau is al meer dan 7+ jaar online ondernemer. Ze is eigenaar van het platform RowenaRousseau.nl waarin zij vrouwen helpt bij het starten en groeien van een online bedrijf zodat zij meer financiële vrijheid én onafhankelijkheid creëren. Ze heeft verschillende online bedrijven gerund zoals een mommyblog (20.000+ unieke bezoekers per maand), een online marketing bureau, verschillende online platformen en webshops.

Beluister hier mijn podcast ‘The Future CEO Is Female’. Elke vrijdagochtend verschijnt er een nieuwe aflevering. Vergeet je niet te abonneren?