Rousseau Marketing Consultancy ...

Wil jij graag starten met passief inkomen, maar weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Dan is deze podcastaflevering voor jou. In deze podcastaflevering deel ik de belangrijkste tips en inzichten zodat jij succesvol(!) kunt starten met passief inkomen en zodat de verdienmodellen die jij gaat implementeren, ook daadwerkelijk geld op gaan leveren.

Hoe kun je starten met passief inkomen?

Als eerste is het belangrijk dat je dit in je achterhoofd houdt: bij het creëren van nieuwe verdienmodellen is de vraag op de markt cruciaal. Nu zijn er drie (grote) onderwerpen waar veel naar gezocht wordt en waar mensen sowieso voor willen betalen:

  • Afvallen;
  • Geld verdienen;
  • Een liefde vinden.

Al een millennia maken bedrijven gretig gebruik van deze drie onderwerpen (en vraag) in de samenleving. Hier kun jij óók op inspelen. Nu zeg ik niet dat je opeens allerlei rare methodes of leugens moet verspreiden waarmee jij mensen oplicht om één van deze dingen te bereiken.

Nee, maar je kunt het wel slim toepassen bij het samenstellen van jouw verdienmodellen. Deze onderwerpen kun je namelijk goed nichen. Denk bijvoorbeeld aan het specialiseren in een methode om af te vallen, zoals het ketogeen dieet. Of een bepaald verdienmodel waarmee jij mensen kunt helpen om geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een (side) business, beleggen, investeren in vastgoed, affiliate marketing, etc. En tips en tricks geven over daten, zodat mensen zich sneller comfortabeler voelen op een date en zich meer openstellen, dat uit eindelijk kan leiden tot een relatie.

Er zijn onwijs veel mogelijkheden. Probeer dus een onderwerp te vinden én een niche die bij jou past en waar jij mensen mee kunt helpen.

Manieren om passief inkomen te genereren

Ben je benieuwd hoe jij jouw niche kunt omzetten tot verdienmodellen die uiteindelijk passief inkomen opleveren? Beluister dan mijn podcastaflevering ‘Starten met passief inkomen’. Ik leg je uit hoe je deze niches omzet tot verdienmodellen én hoe je er geld mee kunt verdienen.

De podcast is ook te beluisteren via:

Wil je nu echt eens aan de slag gaan om succesvol te worden als vrouw en financieel vrij en onafhankelijk te worden?

Meld je dan een voor het Become Financially Free Membership! Je leert hier onder andere:

  • Hoe je je online bedrijf start én laat groeien
  • Hoe je passief inkomen kunt genereren met o.a. affiliate marketing en online producten
  • Marketingstrategieën om je core-offer op de lopende band te verkopen
  • Hoe je klanten loyaliteit opbouwt zodat je doorgroeit naar 10.000+ euro omzet per maand
  • Jaarlijks doorgroeien naar een ton en zelfs een miljoen omzet per jaar

Het Membership is slechts 14,95 euro per maand en geeft je toegang tot alles wat je moet weten over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Start hier >>>

Over Rowena Rousseau

Rowena Rousseau is al meer dan 7+ jaar online ondernemer. Ze is eigenaar van het platform RowenaRousseau.nl waarin zij vrouwen helpt bij het starten en groeien van een online bedrijf zodat zij meer financiële vrijheid én onafhankelijkheid creëren. Ze heeft verschillende online bedrijven gerund zoals een mommyblog (20.000+ unieke bezoekers per maand), een online marketing bureau, verschillende online platformen en webshops.