Rousseau Marketing Consultancy ...

Wil je graag jouw doelen bereiken? Jouw droomleven creëren? Dan is het tijd om de excuusjescultuur te verlaten en te gaan met die banaan. Excuses maken waarom dit en dat niet lukt en het uitstellen van doelen, zijn een reden waarom veel mensen een leven leiden die ze eigenlijk liever niet meer (terug) zien. Het start bij jou. Dus stop met het on hold zetten van jouw droomleven en START met het leven van jouw droom.

Maar hoe doe je dat nu?

Een droomleven creëren

Hoe creëer je nu jouw droomleven en zeg je vaarwel tegen jouw excuses?

In deze aflevering praat ik over:

  • De eerste stap om van de ‘excuusjes-cultuur’ af te stappen
  • Waarom prioriteiten stellen belangrijk zijn
  • Het gevolg als we de excuusjes-cultuur en uitstelgedrag blijven aanhouden
  • Dat tegenslagen geen permanent verblijf ik ons leven moeten zijn
  • Hoe je vandaag nog kunt starten

En even een tough love peptalk. Want dat had je echt nodig vandaag, toch?

Starten met jouw droomleven?

Schrijf voor jezelf vandaag al eens drie dingen op dat jij continu vooruit aan het schuiven bent. Kies één ding dat je deze week – of misschien vandaag al – kan gaan doen om datgeen te bereiken of te starten.

Wil je bijvoorbeeld je podcast starten?

Een Youtube kanaal?

Emigreren?

Een boek schrijven?

Begin er gewoon vandaag mee!

Wil je graag je online bedrijf starten? Meer tijd willen besteden aan je bedrijf laten groeien? Of het creëren van meer passief inkomen (ik weet dat deze ook vooruit wordt geschoven!)? Start bijvoorbeeld vandaag nog door je aan te melden voor het Become Financially Free Membership. In mijn membership voor slechts 14,95 euro per maand leer ik je online bedrijf starten, groeien én het toepassen van passief inkomen. Drie vliegen in één klap. Top, toch?

Over Rowena Rousseau

Rowena Rousseau is al meer dan 7+ jaar online ondernemer. Ze is eigenaar van het platform RowenaRousseau.nl waarin zij vrouwen helpt bij het starten en groeien van een online bedrijf zodat zij meer financiële vrijheid én onafhankelijkheid creëren. Ze heeft verschillende online bedrijven gerund zoals een mommyblog (20.000+ unieke bezoekers per maand), een online marketing bureau, verschillende online platformen en webshops.

Beluister hier mijn podcast ‘The Future CEO Is Female’. Elke vrijdagochtend verschijnt er een nieuwe aflevering. Vergeet je niet te abonneren?