Rousseau Marketing Consultancy ...

Samenwerken

Samenwerken met RowenaRousseau.nl kan bijvoorbeeld door een sponsored artikel, sponsored vlog, sponsored post op social media of wellicht een samenwerking om producten of diensten onder de aandacht te brengen middels mijn bestselling Become Financially Free Membership.

Samenwerken met mij?

Het is belangrijk om te weten dat ik alleen samenwerk met bedrijven en/of ondernemers die bij mijn doelgroep passen. Mijn doelgroep zijn (startende) vrouwelijke ondernemers tussen de 20 en 55 jaar. Ook promoot ik alleen producten of diensten waar ikzelf 100% achter sta. 

Als het gaat om een gesponsord artikel of post, dan vermeld ik dit er ook altijd bij (op basis van de Reclame Code). In het Become Financially Free Membership heb ik al een aantal succesvolle samenwerkingen met bedrijven die handige tools aanbieden voor het groeien van een online bedrijf. Pas jij hierbij? Wellicht is het dan leuk om een langdurige samenwerking aan te gaan, waarbij jij als bedrijf een vaste plek krijgt in het Become Financially Free Membership. Hier ligt een ontzettend hoge conversie.

Bedrijven waar ik momenteel mee samenwerk:

  • MailBlue
  • Elegant Themes
  • IMU
  • Neostrada

Tarieven

Een gesponsord artikel op social media, blog en YouTube is altijd minimaal 200 euro. Een langdurige samenwerking is vaak op basis van affiliate (no cure, no pay).