About

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Rowena Rousseau (25). Geboren en getogen in het zuiden van het land, Maastricht. En moeder van twee meiden Fenna (2017) en Farah (2018). In 2018 stapte ik in het huwelijksbootje met mijn now-husband Jean-luc. Ik heb in 2019 mijn Bachelor diploma behaald in Communications & Marketing.

In 2015 ben ik met mijn blog www.rowenarousseau.nl (voormalig: www.rowenasteijns.nl). In 2017 staat mijn blog officieel ingeschreven bij de KvK. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat ik ondernemen altijd erg interessant vond. Na mijn studie ben ik dus ook doorgegaan als zzp’er. Naast mijn blog en mijn liefde voor social media, ben ik ook druk bezig met mijn eigen bedrijven op te zetten. Zo schrijf ik boeken over onder andere het ondernemen in combinatie met het moederschap. In 2019 heb ik mijn eigen kindermerk en online marketing bureau opgezet.


Over de blog

RowenaRousseau.nl is oorspronkelijk begonnen als beauty blog in 2015. In 2016 werd dit uitgebreid tot beauty, mommy en lifestyle blog. En in 2019 is het uitgegroeid tot een platform voor ondernemende moeders. Ik hoop met mijn platform moeders en jonge ondernemende vrouwen te inspireren en motiveren. Wekelijks verschijnen er nieuwe video’s en artikelen over het moederschap, ondernemen en health & mind.

Ondernemen en inspireren zijn mijn drijfveren om RowenaRousseau.nl te runnen.

Pin It