Selecteer een pagina

ABOUT

Rowena Rousseau is een business consultant, gespecialiseerd in online ondernemen en marketing. Ze startte op haar negentiende een beauty blog dat binnen drie jaar uitgroeide tot een mama blog met meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand. In 2017 startte ze haar online marketing bureau waarin ze grote multinationals in Nederland heeft mogen ondersteunen op het gebied van de (online) marketing.

Ze heeft succesvol haar Bachelor opleiding in marketing en communicatie afgerond en ondersteunt zij sinds 2019 (startende) vrouwelijke ondernemers bij het starten en groeien van een (online) bedrijf. Tijdens haar opleiding heeft zij haar twee dochters gekregen en zag hoe vrouwen te maken kregen met vooroordelen over het combineren van een baan/bedrijf en studeren. Nu wil zij als voorbeeld en inspiratiebron dienen voor vrouwen (moeders) dat het runnen van een succesvol bedrijf naast het moederschap zeker mogelijk is. Rowena streeft ernaar dat zo veel mogelijk vrouwen in Nederland financiële vrijheid en onafhankelijkheid ervaren, door hen te helpen naar een succesvol en goedlopend bedrijf. Daarnaast schrijft Rowena boeken en komt haar eerste ondernemersboek The Future CEO Is Female in september 2021 uit. 

 

Rowena is een alleenstaande moeder van Fenna (2017) en Farah (2018) en woont in het zuiden van Nederland. Ze droomt van een land waar de loonkloof tussen man en vrouw niet meer bestaat en vrouwen zich financieel kunnen bedruipen met een eigen bedrijf waar ze écht gelukkig van worden.

 

Momenteel kun je met haar samenwerken middels een adviesdag of traject. Wil je starten met je eigen bedrijf, maar weet je niet hoe? Meld je dan aan voor een workshop of voor de Online Business Startup Academy.