Selecteer een pagina

about Rowena

Rowena Rousseau (1994) is al meer dan 5 jaar ondernemer en sinds 2019 is zij (marketing) adviseur & coach voor vrouwelijke ondernemers. Rowena is daarnaast ook auteur, spreker en deelt wekelijks nieuwe business tips en vlogs op haar Youtube kanaal.

Thuis is Rowena moeder van twee dochters, Fenna (2017) en Farah (2018). In 2018 is zij met de liefde van haar leven, Jean-luc, in het huwelijksbootje gestapt. Haar gezin is haar inspiratie om te blijven ondernemen en om op deze manier meer vrije tijd te hebben.

In 2015 startte zij een beautyblog en in 2016 groeide dit uit tot een mommyblog. Ze bereikte hier meer dan 20.000+ unieke bezoekers per maand. In 2019 startte ze het kindermerk Rousseau Petite. Met een HBO Bachelor Communications & Marketing op zak en een dosis ervaring heeft ze een lichte obsessie voor social media, seo, sea en alle (online) marketing gerelateerde taken gecreΓ«rd. Hiermee hoopt ze andere vrouwelijke ondernemers op weg te helpen om een succesvolle business te runnen.

Rowena heeft drie belangrijke kernwaarden: eerlijk, betrokken en inspirerend. Door middel van open-minded naar een business van een ander te kijken, zal ze altijd haar eerlijke en oprechte verbeterpunten benoemen. Ze helpt jouw goals te behalen alsof het haar eigen goals zijn en daarnaast hoopt ze ondernemers te inspireren om het beste uit hun business te halen. Deze kernwaarden zijn tevens ook de pijlers van een succesvolle business.

Rowena is in te huren als motiverende business spreker over online marketing, social media, ondernemen, influencer marketing, bloggen en vloggen.