Rousseau Marketing Consultancy ...

Dankzij Rowena Rousseau heb ik niet alleen verandering teweeg kunnen brengen in mijn bedrijf maar ook in mijzelf en mijn mindset. Dit is namelijk iets waar je open voor moet staan om uberhaupt te willen gaan groeien. Ik was in het begin een hele onzekere ondernemer die veel stappen niet durfde te zetten. Binnen een half jaar heb ik mijzelf kunnen omtoveren naar een gelukkige ondernemer die nu juist wél stappen durft te zetten en ben ik ook veel zichtbaarder geworden en meer comfortabel om mezelf aan de buitenwereld te laten zien als ondernemer. Ik heb meer doelen behaald dan dat ik had gehoopt, en zelfs doelen behaald die niet bewust op mijn lijst stonden. Rowena reikt jou de tools aan zodat je de stappen kunt gaan zetten richting groei, en uiteindelijk kom je er 100% zelfverzekerder uit en ben je ook gemotiveerd om hard te werken aan je bedrijf. Rowena heeft mij heel erg geïnspireerd en ik zal haar adviezen en lessen altijd bijdragen en meenemen in volgende beslissingen die ik maak in mijn bedrijf.

Julia Olivero

Art & Graphic Designer

Rowena is echt een powerwoman en een zeer goede business consultant voor ambitieuze vrouwen. Zij heeft me geholpen om mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen met haar kennis, vaardigheden en ervaring. Nu mijn bedrijf een sterke basis heeft, kan ik een Blueprint voor toekomst plannen. Dankzij Rowena heb ik niet meters maar kilometers geboekt in korte tijd. What a ride!

Muna Yahya

Sushi catering

Rowena is een echte powervrouw die heel veel verstand en ervaring heeft van hoe je bedrijf op de kaart zet, naamsbekendheid creëert en je product of dienst kunt verkopen. Ze geeft veel persoonlijke aandacht en is goud eerlijk. Ze kijkt goed mee naar wat jij mist in jouw bedrijf en geeft veel verschillende adviezen en mogelijkheden over hoe en wat jij kunt aanpakken om jouw goal te behalen. Rowena gaf me net die extra schop onder mijn kont om mijn parttimejob, dat mij toch een stukje zekerheid gaf, op te zeggen en voor mijn ondernemersdroom te gaan, ondanks dat ik ook zwanger ben! Best choice ever, bedankt Rowena! 🙂

Yessy Gunes

Grafisch vormgever

Een nieuw pad bewandelen in mijn ondernemerschap en uitzoeken waar dat pad me zou brengen. Mezelf uitdagen zodat ik mooie, nieuwe bestemmingen zou bereiken. Dat was de insteek van mijn deelname aan Rowena’s bootcamp. Tijdens onze reis hebben we samen diverse uitdagende wegen bewandeld. 1 op 1 aan de slag met mijn visie en missie. Alles kritisch onder de loep genomen door Rowena. Ze heeft me zo’n waardevolle inzichten gegeven. Mooi waren ook de teamsessies. Leren van elkaars dromen, elkaars valkuilen. En de masterclasses met de juriste, PR en marketingcoaches waren ook heel erg waardevol. Ik heb tijdens dit traject niet alleen heel veel zaadjes voor de toekomst geplant, maar ook echt al waardevolle stappen gezet die me verder gebracht hebben. De kracht van Rowena? Ze zet je meteen aan!! Haar power aanstekelijk.

Li Lefébure

Kinderboeken auteur

Rowena heeft mij echt geleerd mezelf echt als businesswoman te zien en ook een stukje onzekerheid bij mij weggehaald. Ze is heel recht voor zijn raap, direct en voorziet je van passende feedback gericht op jouw bedrijf, en dat alles heeft mij echt geholpen om echt te zorgen om te gaan voor datgene wat ik echt wil. Ze weet waar ze voor staat en ze is voor mij echt een inspiratie geweest om daar een voorbeeld aan te nemen.

Lianne Reijntjes

Feelgood-auteur

Ik was op zoek naar een business coach om mijn bedrijf een boost te geven. Via via ben ik in contact gekomen met Rowena. Na ons eerste telefoontje had ik meteen een goede indruk. Ik twijfelde alleen nog vanwege de investering. Na uitgebreid gekletst te hebben met mijn partner, heb ik (we) besloten ervoor te gaan. Dit werd een “alles of niks”- poging.  Door zowel de masterclass als de 1:1 begeleiding leer je heel veel. Rowena helpt je zoveel ze kan. Zo heeft mijn bedrijf een heuse metamorfose ondergaan: nieuw logo, nieuwe website & nieuwe programma’s. Ik ben er heel blij en tevreden mee. En krijg van steeds meer mensen positieve reacties over mijn nieuwe stijl. De support van de andere dames was ook erg fijn. We hebben hard gewerkt, veel geleerd, veel gelachen en nieuwe vriendschappen opgebouwd. En dat allemaal dankzij Rowena. Rowena, super bedankt voor alles!

Anouk Vrijens

Gewichtsconsulente