Selecteer een pagina

WORKSHOP: START EN GROEI JOUW ONLINE BEDRIJF

Leer de succesformules hoe je succesvol een bedrijf start en minimaal 5000 euro per maand kan verdienen.

Droom jij van het starten – of groeien – van jouw online bedrijf, maar weet je simpelweg niet wat je nu precies moet doen om er een succes van te maken?

Dan is deze live workshop voor jou! Rowena leert jou tijdens deze workshop alles hoe jij succesvol een online bedrijf start én laat groeien zodat je minimaal 5000-10.000 euro per maand kunt verdienen. Er zijn namelijk talloze vrouwen die een bedrijf starten, maar hier helaas (nog) niet fulltime van kunnen leven, simpelweg omdat ze niet weten hóe ze dat nu moeten aanpakken. In deze workshop leer je hóe!

 

 

IN DE WORKSHOP LEER JE:

✓ Welke verdienmodellen er zijn en hoe je deze succesvol kunt implementeren;

✓ Welke fouten het meest worden gemaakt bij het starten en groeien van een online bedrijf (en hoe je deze fouten kunt voorkomen);

✓ Hoe je een gezond bedrijf creëert met een stabiele inkomstenstroom (van minimaal 5000 euro per maand);

✓ Hoe jouw bedrijf onwijs winstgevend kan worden;

✓ Hoe je aan de lopende band klanten aantrekt voor jouw diensten;

✓ Hoe je een aanbod creëert waar jouw potentiële klanten ‘Yes, I do’ tegen roepen;

✓ En nog veel meer strategieën, case-studies en how-to’s hoe je van jouw online bedrijf een succes maakt of succesvol start. 

BELANGRIJKE INFORMATIE

De investering van een live workshop bedraagt 297,- euro exclusief btw. De workshop vindt plaats in Eindhoven (locatie wordt bekend gemaakt in de mail) en duurt van 12:00 – 16:00 uur. De eerstvolgende live workshop staat gepland op 5 september 2021. Let op: voor de workshops zijn beperkte plekken.

Er zijn nog maar 5 plekken beschikbaar voor de eerstvolgende workshop.