Rousseau Marketing Consultancy ...

Work with me

Let's grow your business

Wil jij graag (meer) online geld gaan verdienen?

Jij wilt graag (meer) geld online gaan verdienen, maar je weet simpelweg niet waar je moet beginnen. Je hebt ook niet zo veel tijd om een heel programma of cursus te volgen om zélf aan de slag te gaan. Jouw bedrijf is al druk genoeg, maar wilt ook graag een cashflow op de achtergrond genereren, zonder hier zelf te veel tijd in te steken.

We come to the rescue!

Met onze samengestelde pakketten, helpen wij ondernemers zoals jij bij het groeien van hun bedrijf, zonder dat ze daar zelf (veel) tijd aan kwijt zijn. Door het aan ons te laten uitbesteden, kun jij je focussen op jouw klanten, terwijl wij ons focussen op de groei van jouw omzet en verdienmodellen!

Hoe wij jou helpen om online (meer) geld te verdienen:

 

 

✓ Het volledig ontwikkelen van jouw website;

✓ Het ontwikkelen van een online product of dienst;

✓ Het creëren van een sales- en check-out pagina;

✓ Het schrijven van een complete kennisbank (artikelen);

✓ Een hogere positie in Google;

✓ Een goed (en geautomatiseerd) betaalproces van jouw klant;

 

✓ Een social media content planning;

✓ Uitgeschreven e-mail campagnes;

✓ Ontwikkelen en koppelen van e-mail automatiseringen;

✓ Toevoegen van passief inkomen (affiliate, advertenties);

✓ Optimaliseren en verbeteren van jouw verdienmodellen;

✓ Inrichten van social media kanalen (Instagram / Pinterest / LinkedIn)

 

Waarom ik jou kan helpen…

Mijn naam is Rowena Rousseau en ik ben al meer dan 7+ jaar online ondernemer. Sinds mijn 19de zit ik al in de ‘online wereld’. Ik startte met mijn eigen blog en deze groeide binnen 3 jaar uit tot één van de grootste persoonlijke momblogs van Nederland (meer dan 20.000+ unieke bezoekers per maand).

Op mijn 21ste startte ik met een online marketing bureau waarin ik marketingcampagnes heb uitgevoerd voor grote merken in Nederland. Op mijn 23ste startte ik met een online afvalplatform (We Love Keto) en hier draaide ik maandelijks grote omzetten mee door het verkopen van online producten (e-books). In 2018 ging ik aan de slag als business consultant en begon ik met het verkopen van online producten, programma’s en cursussen. In twee jaar tijd groeide mijn bedrijf uit tot een 6-figure online bedrijf.

Het is mijn missie om meer vrouwelijke ondernemers in Nederland te inspireren en te motiveren om een eigen (online) bedrijf te starten en online geld te verdienen, zodat zij meer financiële vrijheid en onafhankelijkheid creëren. Middels mijn cursussen help ik vrouwen stap voor stap bij het starten en groeien van een online bedrijf. 

In tegenstelling tot andere ondernemers, heb ik al jarenlang ervaring in de online branche en weet ik precies wat wél en niet werkt. Mijn laatste (bij)baan was toen ik 18 jaar oud was en sindsdien heb ik altijd een eigen bedrijf gerund – ik weet dus niet beter!

Nu wil ik meer vrouwen helpen om online geld te verdienen, want er ligt een goudmijn klaar om opgeraapt te worden. Ik wil vrouwelijke ondernemers helpen om hier op in te kunnen spelen, zodat zij meer financiële vrijheid in hun leven kunnen ontwikkelen.

Pakketten

We werken met samengestelde pakketten, zo is er voor ieder wat wils. Deze pakketten zijn samengesteld op basis van het groeien van jouw bedrijf online, middels de juiste strategieën.

We plannen altijd graag eerst een kennismakingsgesprek in om te kijken welk pakket het beste past en hoe wij jou kunnen helpen.