WINACTIE: Een dagje weg met het gezin naar SEA life!

Hi guys!

Vandaag heb ik iets héél leuks: namelijk een winactie! Ik mag namelijk 4 kaarten (2 volwassenen, 2 kinderen) weggeven voor een dagje weg naar SEA life. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

SEA life ligt in Oberhausen, een stukje over de grens van Duitsland. Het is een prachtige onderwaterwereld, een geweldige ervaring met jouw gezin! Bekijk de oceaan van dichtbij en laat je inspireren.

Vanuit SEA LIFE is het maar een paar minuten lopen naar het naastgelegen LEGOLAND Discovery Centre. Deze indoorattractie staat van 15 juli tot en met 3 september 2017 in het teken van de piratenzomer. Bij de ingang krijgen alle kleine bezoekers een piratenhoed en kunnen zich laten schminken als gevaarlijke piraten. Op het pirateneiland kunnen de jonge avonturiers schepen met laserkanonnen kenteren en zeemonsters verslaan. Ook gaan ze als echte zeerovers op zoek naar de schat. Met een beetje geluk keren ze aan het eind van de dag huiswaarts met in hun tas een heus piratendiploma.

Doe jij mee met de winactie? Laat in een comment hieronder weten waarom jij een dagje weg met jouw gezin wel verdient hebt en wie weet ga jij met je gezin in de zomer naar deze indoorattractie! 

Love,

Rowena