BABY ZIEK & DATE NIGHT | VLOG #44

New year, new decisions! Zo ook hier op mijn blog. Ik zal namelijk elke woensdag een weekvlog opnemen. Wat is er nu anders? Ik wil mijn YouTube kanaal een beetje variëren en toch meer beauty video’s online zetten. Normaal zette ik (bijna) iedere week twee vlogs online op de woensdag en zondag. De zondag kan ik nu dus besteden aan beauty video’s. Jeej!

Mijn eerste weekvlog staat nu dus online. Ook veel fijner om kleine stukjes uit een dag te filmen eigenlijk. Normaal vergat ik vaker de camera of had ik niet veel zin om zo veel in een dag te filmen puur om content te maken. Nu heb ik alsnog een lekkere lange vlog voor jullie iedere week met wat meer (nuttigere) dingen!

Bekijk de eerste weekvlog hier:

Vergeet natuurlijk niet te abonneren en een duimpje omhoog te doen!

Liefs,

Rowena