Waarom een kerstkaart versturen nog steeds zo leuk is!

Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik helemaal into Kerstmis ben. Elk jaar vraag ik aan mijn man of de kerstboom al op mag in november. Dus ook helemaal niet raar dat ik deze week aan de slag ben gegaan bij Kaartje2go om persoonlijke kerstkaarten te maken!

Een mooi gebaar

Elk jaar vind ik het zo mooi om kerstkaarten te mogen ontvangen. Het geeft me het gevoel dat mensen aan ons denken en de tijd nemen om een gebaar te versturen. Ik merk wel dat het ieder jaar minder wordt, en dat vind ik jammer. Kerstkaarten versturen hoort bij de Christmas spirit als je het mij vraagt. Het is en blijft een mooi gebaar en het gevoel dat er nog andere mensen om je heen zijn die aan je denken.

Ik kocht ieder jaar kerstkaarten bij een postkantoor bij ons om de hoek, dit jaar heb ik het anders aangepakt. Ik vond het namelijk leuk om een persoonlijke kerstkaart te maken. Een eigen kerstkaart maken is namelijk de cherry on the pie als je het mij vraagt. Mensen zien meteen dat het van jou afkomstig is en dat maakt het zó leuk!

Het is en blijft een mooi gebaar en het gevoel dat er nog andere mensen om je heen zijn die aan je denken.

Een persoonlijke kerstkaart

Ik was al eerder verslaafd aan Kaartje2go. Jaarlijks verstuur ik via deze site de uitnodigingen voor de kinderfeestjes en ook de Save to date kaarten hebben we hier besteld. Ze hebben heel veel soorten kaarten en er zijn voldoende templates beschikbaar als je net zoals ik niet zo heel erg creatief bent. Een eigen kaart ontwerpen is niet mijn sterkste vak, maar alle tools die Kaartje2go heeft, maakt het al een stuk makkelijker!

Dit jaar heb ik dus een eigen kerstkaart gemaakt. Met een mooie template die er tussen de kerstkaarten stond, heb ik deze helemaal gepersonaliseerd. Met een mooie foto van het gezin en binnenin ook nog wat foto’s van de kinderen. Met deze kerstgroet voelt een kerstkaart ook meer persoonlijker in plaats van een kaartje die soms wel al drie keer ophangt.

Mooie enveloppen

Hierboven zie je onze gepersonaliseerde kerstkaarten. En zoals je kunt zien hebben we er ook rode enveloppen bij. Deze kun je namelijk gratis erbij bestellen. Dat maakt de kerstkaart dan ook weer zó veel leuker. Tevens zijn er ook stickers te koop om de enveloppe mee dicht te maken. Ik heb gekozen voor een mooi rendier sticker om de kerstkaart helemaal af te maken. Er zijn nog veel meer keuzes! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

De bestelling gaat ook altijd heel erg snel. Na één dag had ik de kerstkaarten al in huis. Handig dus als je last minute kerstkaarten wil versturen, maar geen tijd hebt om nog naar de winkel te gaan en alles te schrijven. Het enige wat je nog hoeft te doen is de adressen erop te schrijven en een postzegel er op te plakken. En dan kan jouw persoonlijke kerstwens zo op de post!

Maken jullie ook ieder jaar gepersonaliseerde kerstkaarten of geven jullie de voorkeur aan de kerstkaarten uit de winkel?