VLOG: DIT IS NIET MEER NORMAAL + EEN PEUTER- EN BABY SHOPLOG!

In deze vlog geef ik jullie een kijkje in mijn momlife. Want hoe krijg ik het allemaal gehandeld met een peuter, een baby, afstuderen en een eigen onderneming? Ook laat ik jullie een kleine shoplog zien wat ik heb gescoord voor Fenna en Farah voor de zomer.

Wat gebeurt er in de vlog?

Op donderdag gaan de kinderen naar de opvang en ga ik mijn paspoort laten verlengen. Het blijft een dingetje en ik ben binnen één dag € 130 armer. Het is bizar hoe duur het allemaal is (paspoort aanvragen, benzine én alles voor de kleintjes). Op vrijdag ga ik gezellig shoppen met de kleintjes en mijn moeder en scoor ik de leukste zomeritems voor Fenna en Farah. Op zaterdag heb ik een gezellige high tea met mijn vriendinnen.

Wat heb ik gekocht?

Je vindt een kleine shoplog en daarom zal ik alle items hieronder linken. 

Sandalen Fenna (maat 22): https://bit.ly/2RE9tO9

Blauw jurkje met strik: https://bit.ly/2WYVnYr

Bekijk de video hier

Werkt de video niet? Bekijk hem dan hier via Youtube.

Elke woensdag en zondag verschijnt er een nieuwe video op mijn Youtube kanaal. Er worden video’s geupload omtrent het ondernemerschap, moederschap en vlogs. In de vlogs geef ik jullie een kijkje in mijn leven. Ik zou het daarom ook heel leuk vinden als jij abonneert op mijn kanaal!