VADERDAG CADEAU INSPIRATIE: DEZE CADEAUS ZAL HIJ LEUK VINDEN!

Vaderdag cadeau inspiratie nodig? Deze cadeaus zal hij zeker waarderen! Ik vind het altijd leuk om zo’n dag te vieren. Helaas heb ik mijn eigen vader al meer dan 20 jaar niet gezien of gesproken waardoor ik nooit aandacht heb besteed aan deze dag. Maar nu mijn lieve man de vader is van mijn twee kinderen, vind ik dat hij ook wel in het zonnetje gezet mag worden. In deze blog geef ik jullie wat inspiratie voor jullie vader (of man) om hem even in het zonnetje te zetten!

1. EEN GEURTJE

Een geurtje is altijd goed. Mannen nemen namelijk nooit de moeite om zoiets voor zichzelf te kopen, maar als ze het eenmaal krijgen, zijn ze hier ook blij mee. Een echte aanrader is de parfum van Hugo Boss. Deze ruikt echt heerlijk. En hier ook nog eens bovenop: momenteel heeft bol.com heel veel korting op mannengeuren. Sla dus je slag. Met een geurtje zit je altijd goed. 🙂

© Rowena Rousseau, 2019

2. HORLOGE OF ACCESOIRES

Je wilt natuurlijk wel een kleinigheidje bij het ontbijt brengen. Deze horloges zijn bijvoorbeeld in de aanbieding voor Vaderdag. Heeft je man of vader al genoeg horloges? Geen probleem. Wat dacht je van een hippe zonnebril nu de zomer tegemoet komt? Dit cadeau is namelijk altijd handig! Mannen verliezen namelijk vaak hun zonnebril… Want waar was de zijne ook alweer? 😉

3. EEN BOEK

Is jouw man of vader een echte boekenwurm? Neem dan eens een kijkje tussen deze boeken. Deze boeken zijn speciaal geselecteerd voor mannen. Er zal dus vast iets bij zitten waar jouw man of vader wel iets aan heeft. En dit cadeau komt ook nog eens goed uit tijdens de zomer als die toch even niets te doen heeft op vakantie.

© Rowena Rousseau, 2019

4. VERZORGING

Waar een man nooit zijn geld aan uitbesteedt maar wel blij van wordt? Verzorgingsmiddelen. Jep, die Gilettes die bijna op zijn en het steeds vergeet om op te schrijven, of die douchegel waar hij het laatste beetje uit moet knijpen tijdens elke wasbeurt… Veel mannen gaan niet snel naar de winkel om verzorgingsproducten te kopen. Daarom is dit ook een mooi moment om hier iets aan te schaffen voor hem. Neem eens kijkje bij deze voordeelverpakkingen van zowel huid-, gezicht-, als lichaamsverzorging.

Nou… als je het nu niet meer weet, dan weet ik het ook niet meer. Zat hier iets bij waar jij iets aan had? Laat het me weten!

xo,
Rowena