TRAJECTEN

Een adviestraject voor iedere ondernemer die voor een langere periode persoonlijk advies, tips én een plan wil

 

Als je het aan Rowena vraagt is er niks leuker dan ondernemen. Je bepaalt de koers van je bedrijf, neemt beslissingen en doet elke dag wat jij het allerleukste vindt. Maar…

…soms is het wel eenzaam in het maken van beslissingen, krijg je niet zomaar waardevolle tips en na de zoveelste keer sparren met je lieve vrienden of partner ben je er misschien wel toe aan toe om dit te doen met een ervaren ondernemer.

Rowena helpt je graag als vervolg op de adviesdag tijdens een persoonlijke adviestraject. Via de onderstaande button vind je meer informatie over een adviesdag.

”Dankzij Rowena’s begeleiding heb ik tijdens mijn zwangerschap én in lockdown mijn baan kunnen opzeggen en kan ik nu fulltime ondernemen.”

Yessy Gunes
Brand Designer

Na de adviesdag voor ondernemers biedt Rowena als vervolg adviestrajecten van 6 of 12 maanden aan.

Maar je begint als ondernemer altijd met een adviesdag. Na deze dag weet Rowena waar jij als ondernemer voor staat, wat jouw doelen zijn, jouw missie en jouw visie met jouw bedrijf.

Na deze adviesdag kun je als vervolg voor een periode van 6 of 12 maanden een adviestraject starten met Rowena. Deze adviestrajecten vinden net als de adviesdag online plaats of op het kantoor van Rowena. Tijdens dit traject, werk je samen met Rowena jouw plan verder uit, beantwoordt Rowena jouw vragen, houdt ze jou scherp, geeft ze tips en zal met je sparren over nieuwe ideeën, stappen of beslissingen die jij wil nemen. Daarnaast maakt ze hiervoor samen met jou tijdens elke sessie een concreet plan die jijzelf kunt uitvoeren. Na elke sessie bij Rowena op kantoor is er tijdens een video call ruimte om de vorderingen door te spreken en jouw vragen te beantwoorden.

    ”Rowena is de go-to persoon als je jouw bedrijf explosief wil laten groeien. Dankbaar voor alle doelen die ik heb behaald dankzij haar.”

    Muna Yahya
    Sushi catering

    GEEN DOEL IS VOOR ROWENA TE GROOT OF TE GEK

    De meeste doelen worden door het concrete plan van aanpak snel behaald.  Elk traject start met een adviesdag. Plan deze hieronder in.