Selecteer een pagina

adviesdag

Ondernemen is leuk, maar het moet ook leuk blijven. Nachten niet kunnen slapen omdat je niet voldoende klanten en/of omzet binnenhaalt, wil je natuurlijk niet hebben. Of je loopt over met ideeΓ«n, maar je weet niet hoe je deze vorm moet geven. Tijdens een adviesdag neemt Rowena jouw onderneming en ideeΓ«n onder de loep. Ze helpt jou met een plan zodat jij de beren op de weg laat verdwijnen en meer succes krijgt met jouw onderneming.

coachingtraject

Heb je niet genoeg aan een adviesdag en wil je graag meer begeleiding krijgen in jouw onderneming? Tijdens een coaching traject word je zes maanden lang begeleid door Rowena. Tijdens een adviesdag worden er doelstellingen opgesteld waarmee aan de slag wordt gegaan. Na zes maanden coaching traject heb jij een succesvolle business met voldoende klanten en een goede (marketing) strategie voor jouw kanalen.

training

Staat jouw onderneming al als een huis? Maar wil je toch meer omzet of klanten? Tijdens een Instagram training leer jij hoe jij van jouw volgers klant maakt en hoe jij (organisch) kunt groeien. Tijdens een SEO training leer jij hoe jij jouw website kunt optimaliseren om op de eerste pagina van Google te komen en hierdoor automatisch meer klanten en omzet genereert. Alle trainingen zijn 1-op-1 waardoor de volledige focus ligt op jouw website of Instagram.