Rousseau Marketing Consultancy ...

We hebben besloten om dit jaar het Maximal Freedom Event af te lassen. Heb je een ticket gekocht? Dan heb je hier inmiddels al een mail over ontvangen. We vinden het jammer en hopen je bij het volgende event mogen te verwelkomen!

2 DAGEN LIVE MET ROWENA ROUSSEAU

Maximal Freedom Event

Wil jij meer passieve inkomstenstromen creëren?

Dan is dit event precies wat je nodig hebt!

Koop hier jouw ticket!

4 EN 5 NOVEMBER 2023

Hart van Holland, Nijkerk

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM TE STARTEN MET PASSIEF INKOMEN EN FINANCIËLE VRIJHEID TE CREËREN?

Maximal Freedom is een life-changing event voor zelfontwikkeling en financieel succes. Tijdens deze twee inspirerende dagen ligt de volledige focus op jezelf om een concreet plan te maken voor je toekomst.

Dit event is anders dan andere events: er is veel interactie en de zaal zal gevuld worden met een geweldige en positieve sfeer. Maar ook ietwat confronterend…. want je gaat jezelf tegenkomen deze dagen. Je zult inzichten opdoen die jouw leven gaan veranderen én je gaat de eerste stappen zetten naar financiële vrijheid.

Ik beantwoord vragen en voer 1-op-1 gesprekken. Ik vertel uit eigen ervaring – zowel zakelijk als privé – en ik deel de belangrijkste lessen die voor mij life-changing zijn geweest en waardoor ik 100% financieel vrij en onafhankelijk ben geworden.

Kortom: een event dat je niet mag missen en waar je bij wilt zijn.

WAAROM AANMELDEN VOOR DIT EVENT?

Je gaat ontdekken wat de mogelijkheden zijn om volledige financiële vrijheid te creëren. Je leert om uit het slachtofferrol te stappen en concrete stappen te zetten waardoor je duizenden euro’s per maand extra kunt verdienen naast je baan of in je bedrijf. Je gaat begrijpen hoe online verdienmodellen werken en hoe je deze succesvol maakt. En je krijgt nieuwe inzichten die je leven gegarandeerd positief gaan veranderen.

Leer de belangrijkste technieken om passief inkomen op te bouwen en je denkwijze te veranderen. Creëer de juiste mindset en strategieën voor succes en ga naar huis met een concreet plan om je (financiële) doelen te behalen en je droomleven te realiseren.

STEL JEZELF DEZE VRAAG

Hoe zou het zijn als je nooit meer geldzorgen hebt en nooit meer hoeft te kiezen… maar alles kan doen wat je in het verleden tegenhield financieel gezien?

VOOR WIE?

Voor vrouwen die graag veranderingen willen maken. Persoonlijk en financieel. Voor gamechangers die graag in mogelijkheden denken. En openstaan om te leren hoe hun inkomsten kunnen groeien, zonder hier harder voor te moeten werken. Ben je klaar om jouw mooiste leven te gaan leven? Dan zijn deze 2 dagen voor jou de ultieme booster om je leven én financiën naar een next level te brengen. 

EEN CADEAU VOOR JEZELF

In deze maatschappij, waarin ongelijkheid en de loonkloof nog steeds een grote rol spelen, is het belangrijk om zelf kennis en kunde te vergaren die jou kunnen helpen bij het groeien van je bankrekening. Dit event gaat je daarbij helpen. De kennis en kunde die je bezit, zijn voor altijd van jou. Dus er bestaat geen groter cadeau dan kennis geven aan jezelf, zodat jij weet hoe je financieel onafhankelijk kunt zijn en blijven.

ONTMOET GELIJKGESTEMDEN

Waar kom je leuke, gelijkgestemde mensen tegen? Bij het Maximal Freedom Event. Tijdens deze 2 dagen kom je in contact met inspirerende vrouwen, maak je nieuwe vrienden, ontstaan nieuwe zakelijke relaties en voer je interessante gesprekken. Jij creëert je mooiste leven en samen gaan we op weg naar een mooiere wereld: waarin vrouwen financieel vrij en onafhankelijk zijn.

INVESTEER IN JEZELF

Hoe sneller je leert om je inkomsten uit te breiden, hoe sneller je het kunt toepassen en dichterbij jouw droomleven bent zonder financiële zorgen.

OVER ROWENA ROUSSEAU

Rowena is inmiddels al 10+ jaar online ondernemer. In 2018 kreeg zij als missie om vrouwen te helpen bij het creëren van financiële vrijheid en onafhankelijkheid. Haar grootste droom: vrouwen bewust maken van de mogelijkheden om geld online te kunnen verdienen, zodat zij nooit meer afhankelijk hoeven te zijn van hun partner of de overheid.

De afgelopen jaren heeft zij geëxperimenteerd met alle mogelijkheden om als vrouw een passief inkomen op te bouwen per maand. Ze schreef haar boek The Future CEO Is Female en gaf deze uit in 2022. Dit boek gaat over hoe je als vrouw je dromen najaagt en een financieel onafhankelijk kunt worden middels een eigen bedrijf.

Tegenwoordig ziet zij zichzelf als leraar in passief inkomen en mindset. Honderden mensen zijn al aangemeld voor haar bestselling Become Financially Free Membership en heeft ze al duizenden kennisboeken verkocht. 

Rowena: ”Je hebt geen man of overheid nodig om jou financieel te ondersteunen. Het enige wat je nodig hebt is jezelf.”

4 en 5 november 2023, Hart van Holland Nijkerk 

MAXIMAL FREEDOM EVENT TICKET

R

Toegang tot alle 2 dagen

R

Elke dag van 10:00 uur tot 18:00 uur

R

Inclusief gratis lunch en drankjes

R

Gratis parkeren

DIT GA JE LEREN

R

Persoonlijk succes

Leer hoe je jouw droomleven kunt realiseren en de juiste inzichten hoe je persoonlijk succes kunt creëren op elk vlak in jouw leven. 

R

Meerdere inkomstenstromen

Er gaat er een nieuwe wereld voor je open: je leert nieuwe inkomstenstromen en hoe je hier succesvol maandelijks een passief inkomen mee kunt opbouwen.

R

Uit je slachtofferrol stappen

Nooit meer een slachtoffer zijn van de maatschappij. Ongelijkheid of de loonkloof speelt geen rol meer in jouw leven: jij neemt de regie over je eigen leven.

R

Rust in je hoofd

Geen financiële zorgen en een continue cashflow terugzien op je bankrekening creëert ook automatisch rust in je hoofd. Je gaat leren hoe je dit mogelijk kunt maken.

R

Actie ondernemen

Tijdens dit event ga je niet alleen luisteren en inzichten opdoen. Je gaat ook direct aan de slag en actie ondernemen om een passief inkomen op te bouwen.

R

Ontdek de kracht van jouw gedachten

Ontdek hoe je gedachten de meeste resultaten in je leven beïnvloeden. Je mindset is de bepalende kracht voor de kwaliteit van je bestaan. Leer hoe je dit kunt inzetten als je superpower.

BESTEL JE TICKET

Er zijn 3 rangen. Overal heb je goed zicht. Er zijn ook grote schermen waarop de stage wordt geprojecteerd. 

REGULAR TICKET

€397

€297

(EARLY BIRD!)

__________________

✓ Toegang tot alle 2 dagen
✓ Elke dag van 10:00 uur tot 18:00 uur
✓ Inclusief lunch en gratis drankjes
✓ Borrel na afloop
✓ Je zit in de derde rang

DIAMOND TICKET

€497

€397

(EARLY BIRD!)

__________________
✓ Toegang tot alle 2 dagen
✓ Elke dag van 10:00 uur tot 18:00 uur
✓ Inclusief lunch en gratis drankjes
✓ Borrel na afloop
✓ Je zit in het midden van de zaal

HOT SEATS (VIP)

€797

€697

(EARLY BIRD!)

__________________

✓ Toegang tot alle 2 dagen
✓ Elke dag van 10:00 uur tot 18:00 uur
✓ Exclusieve luxe lunch + drankjes
✓ Exclusieve luxe borrel na afloop
✓ Je zit vooraan in de hot seats 

De prijzen zijn exclusief 21% btw.

Als member van het Become Financially Free Membership ontvang je 25% korting op Diamond en Hot Seats (VIP).

Beperkt aantal tickets beschikbaar.

HET PROGRAMMA

DAG 1

ZATERDAG 4 NOVEMBER 2023

__________________

10:00 uur tot 18:00 uur

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met het programma: money mindset en de mogelijkheden in passief inkomen.

Om 12:00 uur is er een lunch en na afloop een borrel (vanaf 17:30 uur).

Gedurende de dag wordt er ook snacks en drank geserveerd.

DAG 2

ZONDAG 5 NOVEMBER 2023

__________________

10:00 uur tot 18:00 uur

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met het programma: passief inkomen opbouwen en werken naar financiële vrije toekomst.

Om 12:00 uur is er een lunch en na afloop een borrel (vanaf 17:30 uur).

Gedurende de dag wordt er ook snacks en drank geserveerd.

VEELGESTELDE VRAGEN

Waar vindt het event plaats?

In het Hart van Holland in Nijkerk.

Zijn er vaste zitplaatsen?

Nee. Elke ochtend kies je zelf je stoel, in de groep waarvoor je een ticket hebt (Regular/Diamond/VIP). Wie als eerste binnen is, kan elke ochtend de beste plekken kiezen. Gedurende de dag behoud je dezelfde stoel. Je kan je tas en jas onder je stoel neerleggen.

Wat is het verschil tussen Regular / Diamond / Hot Seats?

Hot Seats is vooraan (1e rang). Hier heb je het beste zicht op het podium. Je mag plaatsnemen in de hot seats (eerste rang vooraan). Je wordt uitgenodigd op het podium en kunt 1-1 gesprekken voeren met Rowena. 

Diamond is het grote middenvak (2e rang). Regular is de tribune, achteraan (3e rang). Je hebt overal goed zicht, het verschil is de afstand tot het podium. 

Is mijn ticket inclusief eten en drinken?

Ja, er is drinken beschikbaar en elke dag is er een lunchpauze van 12:00 uur tot 13:00 uur, middagbreaks en borrels!

Is het handig om een hotel te boeken?

We adviseren je om een overnachting te regelen. Het zijn lange dagen en het is fijn om dan niet naar huis te hoeven rijden. Heb je thuis een gezin of partner die niet mee gaan naar het Maximal Freedom Event dan raden we het je zeker aan. Op deze manier blijft je echt in de sfeer en energie van het event en kan jij je deze dagen echt volledig focussen op je eigen proces zonder afleiding van thuis. 

Kan ik gratis parkeren?

Ja, er is een mogelijkheid om gratis te parkeren.

Wat als ik verhinderd ben?

Als je verhinderd bent is het mogelijk om je ticket via Ticketswap te verkopen. In geen enkel geval geven wij geld terug. Wij nemen ook geen tickets terug. Indien je door buitengewone omstandigheden verhinderd bent, ontvang je van ons een voucher om aan een volgend event deel te nemen.

Indien je niet aanwezig bent geweest op het event, heb je geen recht op terugbetaling van je ticket. 

Wat als het evenement niet kan doorgaan?

Indien door omstandigheden het event geen doorgang kan vinden, zal het evenement verplaatst worden naar een nieuwe datum. Denk hierbij aan uitzonderlijke situaties waarbij overheidsregelgeving niet toestaat het evenement te laten plaatsvinden. Indien dit zou gebeuren doen wij er alles aan om zo snel mogelijk een vervangende datum te organiseren voor het event.

Kan ik dit dit bedrag declareren als ondernemer?

Ja, deze ticket is aftrekbaar als je ondernemer bent. Let op: vergeet niet bij het afrekenen jouw bedrijfsgegevens op te geven.