Rousseau Marketing Consultancy ...

Voel jij je verloren?

 

…Alsof er alleen maar dingen gebeuren in je leven in jouw nadeel.

Je hebt zo’n mooie visie voor ogen: een succesvol bedrijf, een liefdevolle relatie, een oneindige cashflow, genieten met je gezin…

Maar het lijkt alsof deze visie zo ver weg is. Alsof het niet voor jou is weggelegd.

Je bent gewoon niet tevreden over waar je nu staat in je leven. In je bedrijf. In je relatie. Op je bankrekening. Maar het lijkt dat wat je ook maar probeert, je niet vooruit komt. Alsof er niets lijkt te veranderen.

Ik weet hoe je je voelt. Ik ben er ook geweest. Ik heb nachten gehuild om me af te vragen wanneer het ging veranderen. Wanneer ik nu eindelijk eens een succesvol bedrijf zou hebben, een gelukkige relatie, meer vakanties, meer genieten van mijn gezin…

Binnen 2 jaar heb ik onwijs veel geleerd en sta ik nu waar ik wil staan.

_______________________

Ik wil jou leren om weer gelukkig te worden. Jouw doelen te bereiken. Jouw dromen waar te maken. 

Are you in?

 

Een gelukkiger leven – het lijkt alsof het alleen weggelegd is voor een handvol mensen.

Je opent Instagram en je wordt jaloers op alle succesvolle vrouwelijke ondernemers, zij gaan immers lekker en verdienen tonnen per jaar: daar ben jij nog lang niet.

Het voelt ook alsof je vast blijft zitten in je bedrijf en je maar niet vooruit komt. Alsof de groei wegblijft. Je had gehoopt dat je nu al zo veel verder zou zijn. Zowel op je bankrekening als je bedrijf zélf.

Wat gaat er mis? Wat doe je verkeerd? Je hebt geïnvesteerd in marketingcursussen, maar toch lijkt het je allemaal niets op te leveren.

Je wilt groeien.

In geld.

In geluk.

In vrijheid.

Nou babe, zullen we daar dan eens mee starten?

”door rowena kwam ik terecht in verschillende tijdschriften zoals RTLnieuws, Linda, Ouders van Nu, Flair.

Mijn bedrijf heeft veel bekendheid gekregen door al deze media aandacht. Hier kwam ik achter door Rowena. Ik volgde bij haar de leerzame Online Business Startup Academy. Dankzij de tips voor het schrijven van een LinkedIn-post ging mijn post dus viral. De Academy en de samenwerking met Rowena heeft mij ontzettend veel opgeleverd! Terwijl ik eerst nog twijfelde, ben ik blij dat ik de stap genomen heb om deze Academy te volgen. Ik kan deze stap elke startende ondernemer aanraden. Het levert je zoveel waardevolle informatie en tips op als jij een bedrijf wilt starten of net gestart bent!

MAUREEN RITMEESTER
VORMGEVER & WEBSHOP OWNER

Ik heb 2 jaar lang nagedacht om een programma te ontwikkelen waarin ik vrouwen zou gaan helpen met het herprogrammeren van hun mindset, waardoor ze op hun dromen kunnen bereiken en groeien op korte termijn.

Ik heb zo veel mooie transformaties mogen meemaken van dichtbij van vrouwen die een nieuwe mindset aannamen. Dit waren de resultaten.

Resultaten van klanten waar we gewerkt hebben aan de mindset:

✓ Doorgebroken naar tonnen omzet per jaar

✓ Een eigen droompand kunnen kopen voor het bedrijf

✓ Banen opzeggen en fulltime gaan ondernemen

✓ Een eigen huis kunnen kopen zonder volledige hypotheek

✓ Een scheiding – waarbij de vrouw haar ex-man kon uitkopen!

✓ Van één keer per jaar naar 4 keer per jaar op vakantie

Het is bizar – maar je ziet zo veel mooie transformaties in je leven als je gaat leren hoe je bewuster kunt gaan leven. 

Spoiler alert: je kunt alles bereiken wat je maar wilt.

Dus stop met continu te zeggen dat iets ‘onmogelijk’ is.

Ik ga je leren hoe.

”Door Rowena verdiende ik in één kwartaal meer dan ik in één jaar tijd verdiende…

Dankzij Rowena Rousseau heb ik niet alleen verandering teweeg kunnen brengen in mijn bedrijf maar ook in mijzelf en mijn mindset. Rowena reikt jou de tools aan zodat je de stappen kunt gaan zetten richting groei, en uiteindelijk kom je er 100% zelfverzekerder uit en ben je ook gemotiveerd om hard te werken aan je bedrijf. Rowena heeft mij heel erg geïnspireerd en ik zal haar adviezen en lessen altijd bijdragen en meenemen in volgende beslissingen die ik maak in mijn bedrijf.”

JULIA OLIVERO
ART & GRAPHIC DESIGNER

Voor wie is de Manifest That Shit Mastermind?

✓ Voor vrouwen die graag willen doorbreken naar minimaal 10.000+ euro per maand

✓ Vrouwen die graag meer financiële vrijheid willen en continue cashflow

✓ Vrouwen die niet gelukkig zijn met waar ze nu staan in hun leven (bedrijf, relatie, etc) en per direct veranderingen willen zien

✓ Vrouwen die een duidelijke visie voor ogen hebben, maar merken dat ze geen support hebben (waardoor resultaten uitblijven)

✓ Vrouwen die meer willen genieten van het leven en niet continu gestresst willen zijn

✓ Vrouwen die hun leven willen verrijken met mooie dingen en ervaringen (nieuwe auto, meerdere vakanties etc).

Wat kun je verwachten?

 

 

1:1 SESSIES

Ben je klaar voor complete transformaties? In de 1:1 sessies bespreken we jouw doelen, leer ik je hoe je deze op een korte termijn kunt bereiken en krijg je alle support die je nodig hebt. Deze sessies zijn goud waard.

T.w.v. 5997,-

LIVE 2-DAAGSE EVENT

Tijdens dit event worden oude overtuigingen omgebogen naar nieuwe overtuigingen die jou wél de gewenste resultaten gaan opleveren. Dit event gaat ervoor zorgen dat je helemaal herboren wordt.

T.w.v. 8997,-

MASTERMINDS

Elke maand is er een Mastermind, waarbij jij nieuwe technieken leert om te manifesteren. Deze technieken zijn priceless en zou je écht voor geen goud willen missen. Ik leer je alle geheimen en succes elementen voor manifesteren.

T.w.v 3997,-

Maand 1 - Jouw doelen in kaart brengen

Wat zou je per direct willen veranderen in je leven? Wat zou je willen veranderen in je leven? Tijdens de eerste maand gaan we aan de slag om je doelen en dromen concreet te maken. Zodat we precies weten waar we naartoe kunnen gaan werken.

Maand 2 - controle nemen over je eigen leven

Hoe werkt manifesteren nu eigenlijk? En hoe zit het met je bewustzijn en onderbewustzijn? Hoe zorg je ervoor dat je controle neemt over je eigen leven? Ik ga je stap voor stap leren hoe je dit doet.

Maand 3 - realiteit veranderen

Ik ga je technieken leren hoe je binnen een korte periode jouw realiteit kunt veranderen. Geloof me: er gaat een nieuwe wereld voor je open met deze informatie.

Maand 4 - Jouw eerste doelen behalen

In de vierde maand gaan we evalueren en ik kan uit ervaring spreken dat binnen 4 maanden al heel veel van jouw doelen zijn bereikt, als je al mijn coaching goed toepast. Believe me! Laten we jouw doelen afvinken alsof het dagelijkse to-do’s zijn. 🙂 

More vacations, happiness and money, anyone?

”met behulp van rowena kon ik mijn baan opzeggen terwijl ik zwanger was en we in lockdown zaten…

Rowena is een echte powervrouw die heel veel verstand en ervaring heeft van hoe je bedrijf op de kaart zet, naamsbekendheid creëert en je product of dienst kunt verkopen. Ze geeft veel persoonlijke aandacht en is goud eerlijk. Ze kijkt goed mee naar wat jij mist in jouw bedrijf en geeft veel verschillende adviezen en mogelijkheden over hoe en wat jij kunt aanpakken om jouw goal te behalen. Rowena gaf me net die extra schop onder mijn kont om mijn parttimejob, dat mij toch een stukje zekerheid gaf, op te zeggen en voor mijn ondernemersdroom te gaan, ondanks dat ik ook zwanger ben! Best choice ever, bedankt Rowena!”

YESSY GUNES
BRAND DESIGNER

De Manifest That Shit Mastermind heeft een totaal waarde van

21.985,- euro

Meld je aan vóór 1 mei 2022, dan ontvang je 500,- euro korting!

Het programma start op 1 juni 2022 en duurt tot en met 1 september 2022. Let op: Beperkt plek.

”DANKZIJ DE BEGELEIDING VAN ROWENA STEEG IK MET 10.000+ EURO OMZET…

Rowena is een ervaren business coach die op alle vlakken mee kan denken. Ze staat altijd paraat en ook als je even geen energie hebt, een gesprek met Rowena geeft je meteen weer zo’n boost dat je er weer vol voor gaat en vooral heel veel vertrouwen in jezelf krijgt. Dat is belangrijk dat je zelfverzekerd bent van wat je doet en wie je bent en dat is wat Rowena je echt leert. Ik ga in de toekomst zeker nog een keer een traject bij Rowena afnemen. Nu ga ik alle kennis die Rowena mij heeft meegegeven toepassen in de praktijk en daar heb ik onwijs veel zin in!

DAPHNE NIENKEMPER
VIRTUAL ASSISTANT

FAQ

ik twijfel of de mastermind iets is voor mij, hoe kan ik daarachter komen?

Als jij momenteel een leven leidt waar jij nog niet gelukkig van wordt – count yourself in.

ik heb (nog) geen bedrijf. Is de mastermind dan ook iets voor mij?

Yes, je gaat aan de slag om een leven te creëren waar jij gelukkig van wordt. Dus ja, ook als je nog geen bedrijf hebt, kan deze Mastermind onwijs veel voor jou betekenen!

Zit er 100% garantie op dat ik mijn dromen ga manifesteren?

Als jij de stappen volgt, durf ik met 100% zekerheid te zeggen van wel.

ik kan het bedrag niet in één keer betalen.

Er staat een betalingsplan voor 6 en 12 termijnen. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd. No excuses, babe!

krijg ik 1-op-1 begeleiding van rowena?

Yes, elke maand.