Wauw. Mijn eerste week als moeder van twee meisjes. Wat een intense en mooie kraamweek was dit! Heel veel mooie momenten mogen beleven met mijn man, kraamhulp en onze twee lieve meisjes. Wat is Fenna toch lief voor haar zusje. En wat is die overgang van 1 naar 2 kindjes wel even wennen en pittig. Terwijl Fenna net zelfstandiger begint te worden en je merkt dat je weer wat meer vrijheid krijgt in het doen en laten, heb je opeens weer een newborn die volledige zorg nodig heeft dag en nacht. Pittig! Maar ik zou het niet anders willen. 

Kraamweek

In mijn eerste weekvlog zie je de laatste dagen van mijn kraamweek. Bij Fenna had ik helemaal geen kraamweek en zat ik midden in een verhuizing. Je kunt je dus voorstellen dat ik het erg fijn vond om nu een kraamweek te hebben in een huisje dat ‘af’ is. Ik heb ook echt geluk gehad met mijn kraamhulpen (want ja, ik heb er twee gehad in verband met dienstwisselingen), dat ik erg fijn vond. Jean-luc had gelukkig ook de hele week nog vrij, dus een extra helpende hand was ook erg fijn! Verder voelde ik me al best snel fit na mijn bevalling.

Bevalling

Ik moet zeggen dat mijn twee bevallingen erg van elkaar verschilde. Ik zal er nog een blog post over toewijden en er dus niet veel te diep op ingaan. Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn bevalling van Farah, kun je hier klikken. Deze heb ik namelijk gefilmd! Ik denk wel dat ik nog een blog hierover ga schrijven, omdat er natuurlijk niet veel verteld wordt in de video, en ook het herstel na de bevalling is natuurlijk niet te zien, en leek het mij daarom ook fijn om hier nog over te schrijven.

Weekvlog

Het was een intense week. Op mijn laatste kraamdag moest ik namelijk onverhoopt naar het ziekenhuis met Farah. Waarom vertel ik in de vlog. Ook ben ik na mijn kraamweek weer naar school gegaan. Voor de mensen die het nog niet weten: ik volg de opleiding hbo communicatie. Om vertraging te voorkomen en omdat ik nu afstuderende ben, heb ik ervoor gekozen om niet tijdelijk te stoppen met mijn studie en gewoon door te gaan. Verder deel ik ook tips voor vrouwen die nog moeten bevallen en vertel ik waarom ik mijn bevalling gefilmd heb en online heb gezet. Dit leverde natuurlijk de nodige reacties op! Of ze positief of negatief waren, vertel ik ook in de vlog.

Bekijk de video hier

Werkt de video niet? Klik dan hier om hem via Youtube te bekijken. Verder zou ik het super leuk vinden als je je zou abonneren op mijn Youtube kanaal en op deze manier geen enkele video van mij te missen!

Liefs,

Rowena

Write A Comment

Pin It