Kerst make up look 2018 | Gouden tinten & rode lippen

Over een maand is het weer zo ver: Kerstmis! Ik kon niet wachten om weer wat looks uit te proberen voor de feestdagen. In deze video zul je mijn eerste kerst make up look van 2018 zien. Er komen er nog veel meer aan, want ik mis de make up tutorials toch best wel. Na de geboorte van Farah, afstuderen, etc, kom ik er maar moeilijk aan toe. Maar in december heb ik weer een goede reden om het op te pakken.

welke producten ik heb gebruikt

Ik zal natuurlijk ook even in de blog toelichten welke producten ik heb gebruikt. Ik heb namelijk even bewust gekozen om een video te doen zonder talk through of voice over. Dan is het wel zo handig dat ik de producten ook ergens vermeld. Dus bij deze!

Oogschaduw: Anastasia Beverly Hills Soft glam
Primer: Milani Prime Correct Face Primer Light Medium
Foundation: L.A. Girl Pro Coverage HD Liquid Foundation Natural
Concealer: L.A. Girl HD Pro Conceal Porcelain
Bronzer: NYC Big Bold 602 MetropoliTan Bronzing Powder
Bronzer #2: Milani Baked Bronzer Dolce 
Blush: NYC Color Weel Mosaic Face Powder
Highlight:  BH Cosmetics Carli Bybel Palette
Wenkbrauwen: The Perfect Brow Secret
Lippen: Physicians Formula The Healthy Lip Velvet Liquid Lipstick
Wimpers: Eylure Strip Lash 107

Er komen nog meer beauty video’s aan voor de feestdagen. Ik hoor graag wat voor een kleurtinten jullie graag zouden willen terug zien. Tevens probeer ik nu ook minimaal twee keer per week te uploaden op mijn Youtubekanaal. Elke woensdag een beauty video en de zaterdag / zondag een nieuwe weekvlog! Ben je nog niet geabonneerd op mijn Youtubekanaal, klik dan hier en blijf altijd op de hoogte als ik weer een nieuwe video gepost heb! 🙂

Bekijk de video hier

Liefs,

Rowena