Hoe krijg je een succesvolle blog?

Ik krijg vaker de vraag: hoe komt het dat jouw blog zo snel groeit en mijne totaal niet? Aangezien heel veel mensen tips aan mij vragen hoe zij het beste hun blog of website kunnen promoten, heb ik een video opgenomen met wat tips. Oftewel, de do’s and don’ts. Dit zijn in ieder geval de tips die ik zelf heb gedaan om mijn blog onder de aandacht te brengen en mijn eigen ervaring hiermee.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Mocht je nog persoonlijke vragen met betrekking tot jouw blog, sta ik hier altijd voor open om je te helpen. Geen probleem. En laat vooral je blog of website achter in een comment. Ik ben namelijk altijd op zoek naar nieuwe blogs om te volgen!

Bekijk hier de video:

Vergeet natuurlijk niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren als je nog niet bent geabonneerd! 🙂