HOE IK 13 KILO IN 4 MAANDEN TIJD BEN AFGEVALLEN

Afvallen is altijd zo’n dingetje waar elke vrouw mee te maken heeft. Vooral na het krijgen van kinderen lijkt afvallen een grote obsessie te zijn geworden. Hier ben ik helaas een van. Een tijd lang heb ik gestruggled met mijn gewicht, mijn lichaam verborgen gehouden na het krijgen van mijn eerste kind en een schaamtegevoel gekregen als ik op het zwembad liep. Dan denk ik terug aan die goede tienerjaren toen ik maar al te graag met een te kleine bikini over het strand liep…

AFVALLEN

Mijn obsessie werd groter na het krijgen van mijn eerste dochter. Ik moest en zou gaan afvallen. Alleen leken deze pogingen iedere keer weer te mislukken. Voor even hield ik het vol, maar daarna kwamen de kilo’s nog 10 keer erger erbij. Het moest anders. Maar dat ging helaas niet zo soepel, aangezien ik 10 maanden na de bevalling weer zwanger raakte. Dit keer ongepland en dus ook niet voorbereid op de overtollige kilo’s. Het was zelfs zo erg dat ik 100 kilo aantikte toen ik hoogzwanger was van mijn tweede dochter. Mijn streefgewicht (65 kilo) leek toen namelijk zo ver weg…

KETOGEEN DIEET

Na het krijgen van mijn tweede dochter, Farah, begon ik aan het ketogeen dieet. Het leek echt een wondermiddel. Na 2 weken was ik namelijk al 4 (!) kilo kwijt. Ik begon op 3 december 2018 met 94 kilo. Eind april zat ik eindelijk weer onder de 85 kilo, ik woog namelijk 81 kilo! Hoe ik het gedaan heb en waarom het echt werkt vertel ik hier.

BEKIJK HIER DE VIDEO

Ben je benieuwd wat ik naast het ketogeen dieet nog meer gedaan heb om zo snel af te vallen? Bekijk dan hier de video voor meer uitleg.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf up to date van kortingen, aankondigen en meer nieuws hoe jij je onderneming kunt laten groeien!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Rowena Rousseau will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.