FARAH’S EERSTE BABYHAPJE & WEDDING PREPS | WEEKVLOG #9

Follow my blog with Bloglovin

In de nieuwe weekvlog krijgt Farah haar eerste oefenhapje. Ze is namelijk vier maanden oud en dat betekent dat ze mag gaan oefenen. Verder zijn wij geslaagd om de jurken voor de bruidsmeisjes uit te zoeken EN heb ik zelfs mijn eigen trouwjurk gescoord! 

Wedding preps

Ik vroeg laatst aan jullie op Instagram of jullie een aparte serie wilden over mijn bruiloft voorbereidingen. Helaas heb ik te weinig materiaal steeds om er één video van te kunnen maken. Ik mocht bijvoorbeeld niet filmen in de bruidszaak, waardoor ik al geen content had. Dit vind ik heel jammer! Tevens zijn we zo druk met de voorbereidingen, dat ik wel eens vergeet om wat mee te delen voor de camera. Ik zal jullie dus via de weekvlogs op de hoogte houden van onze bruiloft voorbereidingen!

Meer blogs

En goed nieuws dat ook in de weekvlog te zien is: ik ga weer bloggen! Niet dat ik gestopt was, maar ik had wel even een pauze ingelast. Dit komt omdat ik (voor de mensen die het nog niet weten) ook nog afstudeer aan het hbo. Dit is best tijdrovend mét een gezin. Momenteel heb ik alle projecten en dossiers afgerond en heb ik alleen mijn scriptie. Gelukkig mag ik zelf afstuderen in mijn eigen onderneming. Ik zit boordevol energie en ga daarom ook weer fulltime de blog oppakken!

Bekijk de vlog hier

Benieuwd naar de weekvlog? Vanaf volgende week zal er elke zaterdag om 06:00 uur een nieuwe weekvlog online staan. Vergeet dus niet te abonneren om geen enkele video te missen. Bekijk de video hier:

Kun je de vlog niet zien? Klik dan hier om de video op Youtube te bekijken.

Laat je me weten wat je van de weekvlog vindt? En hoe oud was jullie baby toen jullie met de oefenhapjes begonnen? Bij Fenna was ik wat later, toen was ze namelijk 5,5 maand! Benieuwd hoe dat bij jullie gaat.