Tips om een succesvolle webshop te krijgen

Een succesvolle webshop

Heb jij al enige tijd een webshop of heb je de ambitie om een webshop te starten? Heb je moeite om omzet te krijgen of weet je niet waar je moet beginnen? In drie jaar tijd heb ik al twee succesvolle webshops lopen. Zowel in e-books als kleding. Hoe doe ik dit allemaal? Hoe zorg ik ervoor dat ze succesvol zijn én blijven? Dit deel ik vandaag met jullie!

Mijn webshop

Ik heb momenteel al twee jaar een webshop. Via mijn platform We love Keto verkoop ik De Keto Guides. Dit zijn e-books. Ik heb ook enige tijd hardcopy’s verkocht van de e-books. Ik weet hoe veel werk er in zit om een webshop te runnen. Sinds dit jaar ben ik ook begonnen met een eigen kindermerk Rousseau Petite. Dit is ook een webshop.

Met mijn Communications & Marketing diploma op zak én ervaring in de branche, kan ik zeggen dat ik al voldoende weet hoe je nu eigenlijk aan klanten komt én bindt.

Let’s Talk Business

Elke week op zondag deel ik een Let’s Talk Business video op mijn Youtube kanaal. Hierin deel ik allerlei tips en tricks rondom ondernemen. In deze Let’s Talk Business leg ik je uit hoe je een succesvolle webshop krijgt én behoudt. Ook vertel ik wat ik de afgelopen jaren hierover heb geleerd.

Bekijk de video hier:

Werkt de video niet? Bekijk hem dan hier.

Heb jij ook een eigen webshop of de ambitie om er een te starten? Laat het me weten in een comment!