Rousseau Marketing Consultancy ...

Is het niet tijd om een extra verdienmodel toe te voegen in jouw bedrijf of naast je baan?

Een e-book kan jou hierbij helpen! Een e-book is een online product dat je makkelijk en snel kunt verkopen aan jouw doelgroep en hen hier ook op korte termijn goed mee kan helpen.

Maar… waar voldoet een goed e-book nu eigenlijk aan? Wat is de succesformule om jouw e-book winstgevend te maken? Zodat het je paar honderd euro extra of misschien wel duizenden euro’s per maand oplevert? In mijn nieuwste guide Van e-book naar money-making product deel ik al mijn geheimen, strategieën en how-to’s hoe ik gemiddeld 3.200 euro per maand extra verdien met mijn e-books.

Spoiler alert: iedereen kan dit. Je moet alleen weten hóe.

Koop nu Van e-book naar money-making product: leer hoe je makkelijk en snel geld kunt verdienen met e-books

€17 – 

In deze Guide leer jij:

✓ Hoe jij snel en makkelijk online geld kunt verdienen met een e-book (wel 2000+ euro per maand!)

✓ Hoe je een e-book ontwerpt en de succesformule

✓ Hoe jij jouw e-book succesvol kunt verkopen

✓ Strategieën om minimaal 1000+ euro per maand te verdienen met een e-book

Wil jij graag starten met het succesvol verkopen van een e-book? Dan is dit dé guide voor jou! Start vandaag nog en zie de resultaten vanzelf!

 

 

Mijn naam is Rowena Rousseau en ik ben al meer dan 8+ jaar online ondernemer. Het is mijn missie om vrouwen te helpen naar financiële vrijheid en onafhankelijkheid middels een eigen (online) bedrijf. 

Op RowenaRousseau.nl en alles wat ik aanbied, zul je mijn passie én missie terug zien komen. Ik hoop namelijk dat je met behulp van mijn Membership, guides en cursussen leert hoe je succesvol online geld kunt verdienen.

Het is geen rocket science en daarom wil ik op zo’n laagdrempelige manier jou laten zien hoe het moet. Je bent misschien nu aan het overwegen om een guide te kopen. En ik zeg: doen! De investering is laag en ik uit de praktijk zie ik vrouwen na het aanschaffen van mijn guides al honderden euro’s extra’s verdienen.

Mission accomplished. Are you next?