DE BABY ALLEEN THUIS LATEN? | WEEKVLOG #8

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog, namelijk weekvlog #8! In deze weekvlog ben ik lekker thuis, druk met mijn studie bezig en de kindjes verzorgen. Het is dus echt een huishoudelijk vlogje geworden. Ik deel tevens ook een lekker koolhydraatarm recept voor pannenkoeken. 

alleen thuis

In de vlog is ook te zien hoe ik in de ochtend snel even met Nowy uit ga en naar de markt ga (straat verderop). De kindjes lagen nog lekker te slapen. Ik ga altijd even met Nowy uit vóórdat de kindjes wakker zijn, dit doe ik maar maximaal twee keer per week als ik met ze thuis ben. Normaliter breng ik ze eerst naar de kinderopvang en ga ik daarna met Nowy uit. Ik vroeg me wel af of meerdere mensen dit zo doen die honden hebben. Als het lekker weer is, wacht ik eerst tot ze wakker zijn, kleed ik ze aan en maak ik een wandeling. Maar zo’n week als nu met vies weer, ga ik liever even snel zelf een blokje om zonder de kinderwagen mee te nemen. Doen jullie dit ook zo?

vlogmas

Tevens komt de december maand er weer aan! Ik zit erg te twijfelen om dan door te gaan met weekvloggen of mee te doen aan vlogmas. Vlogmas houdt in dat je elke dag in de december maand een vlog upload tot aan Kerst. Ik heb dat de afgelopen twee jaren ook proberen te doen, maar dit deed ik niet elke dag maar vlogde ik maar 2 á 3 dagen (omdat ik niet wist dat vlogmas elke dag was!). Ik ben benieuwd wat jullie leuk zouden lijken!

bekijk de weekvlog hier

De weekvlog #8 is hier te zien. Werkt de video niet? Bekijk hem dan via YouTube.

Liefs,

Rowena