Mijn dagelijkse make up + curly hair routine!

Hoevaak ik de vraag krijg hoe ik nu precies mijn haar doe, is niet meer op één hand te tellen. Daarom dacht ik eraan om dit even bij mijn dagelijkse make up routine toe te voegen. Ik was niet dagelijks mijn haar, maar soms wel om de twee dagen. Door de producten die ik toevoeg in mijn haar – namelijk: mousse – worden mijn haren sneller vettig. Hierdoor vind ik het gewoon prettig en frisser ze iets vaker te wassen dan normaal. Als ik mijn haren gestyled heb, was ik ze maar één keer per week. Dus: I know dat om de twee dagen wassen niet goed is voor je haar. Benieuwd naar mijn krullend haar routine + daily make-up? 

Bekijk de video hier:

De producten die ik momenteel gebruik voor mijn dagelijkse make up én tevens ook mijn favourites at the moment:

Liefs,

Rowena