Rousseau Marketing Consultancy ...

Wil jij graag passief inkomen genereren in jouw bedrijf? 

Passief inkomen is een mooie (en onmisbare) toevoeging in jouw bedrijf. Het zorgt voor een continue cashflow op de achtergrond en geeft je daarnaast ook meer financiële zekerheid. Als jouw facturen niet (op tijd) worden betaald, ben je namelijk nog steeds voorzien van een omzet per maand.

Het is wel belangrijk dat je weet hoe je passief inkomen toevoegt in je bedrijf. Veel ondernemers starten met het toepassen van passieve verdienmodellen, maar verdienen hier niet tot nauwelijks geld mee. Het succesvol implementeren van de juiste verdienmodellen voor jouw bedrijf is belangrijk. In dit programma leer je precies hoe je dat doet mét de juiste support.

Het toevoegen van passief inkomen betekent zo veel voordelen voor jou als ondernemer.

 

Niet gebonden aan een overvolle agenda

Het toevoegen van passief inkomen in jouw bedrijf, zorgt ervoor dat geld niet gelijk staat aan tijd. Dat betekent dat je geen overvolle agenda hoeft te hebben om een cashflow te genereren in jouw bedrijf.

 

Niet steeds wachten op (onbetaalde) facturen

Hoe vervelend is het als klanten niet (op tijd) betalen? Je bent continu jouw bankrekening aan het checken of jouw klanten al hebben betaald. Met passief inkomen zorg je ervoor dat er altijd casfhlow is.

 

Niet afhankelijk van een handvol klanten

Continu op zoek naar nieuwe klanten? Vallen klanten weg? Betalen klanten niet? Het is niet aan te raden om jouw bedrijf afhankelijk te maken van een handvol klanten. Zorg altijd voor extra inkomstenstromen!

 

Van 70-urige werkweken naar max. 20 uur

Door het juist toevoegen van passieve verdienmodellen, kun je jouw werkuren ook een stuk inkorten. Passief inkomen neemt een deel van je omzet over, waardoor je meer tijd over hebt voor bijvoorbeeld jouw gezin of reizen.

 

Je omzet targets behalen (ook zónder klanten)

Niets is zo frustrerend als ondernemer als je bepaalde omzet targets niet behaald, omdat er geen klantstroom is. Een passief verdienmodel helpt je om je omzet targets te behalen, ook als je géén (nieuwe) klanten binnenhaalt.

 

Continue cashflow (ook als je niet werkt)

Met de juiste verdienmodellen én de marketingstrategie, kun je ervoor zorgen dat je inkomen blijft genereren in jouw bedrijf, óók als je niet aan het werken bent. Dat is pas zorgeloos op vakantie gaan of een genieten van een paar vrije dagen!

 

”Door Rowena verdiende ik in één kwartaal meer dan ik in één jaar tijd verdiende…

Dankzij Rowena Rousseau heb ik niet alleen verandering teweeg kunnen brengen in mijn bedrijf maar ook in mijzelf en mijn mindset. Rowena reikt jou de tools aan zodat je de stappen kunt gaan zetten richting groei, en uiteindelijk kom je er 100% zelfverzekerder uit en ben je ook gemotiveerd om hard te werken aan je bedrijf. Rowena heeft mij heel erg geïnspireerd en ik zal haar adviezen en lessen altijd bijdragen en meenemen in volgende beslissingen die ik maak in mijn bedrijf.”

JULIA OLIVERO
ART & GRAPHIC DESIGNER

Wie ben ik en waarom ik jou kan helpen?

 

Mijn naam is Rowena Rousseau en ik ben al meer dan 7+ jaar online ondernemer. In 2014 startte ik mijn eigen blog, dat in 2016 uitgroeide tot één van de grootste (persoonlijke) mommyblogs met meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand. In datzelfde startte ik een online marketing bureau waarin ik bedrijven zoals HEMA, DELA en Philips heb mogen ondersteunen op het gebied van marketing.

Mijn passie ligt bij alles wat met online ondernemen te maken heeft. Sinds 2018 ben ik actief als business consultant speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Ik help vrouwen bij het starten en groeien van een (online) bedrijf zodat zij meer financiële vrijheid én onafhankelijkheid creëren in hun leven. Denk aan het toevoegen van passieve inkomstenstromen, het ontwikkelen van een nieuw aanbod en het implementeren van marketing en PR campagnes.

Doordat ik veel meer vrouwen in Nederland wil helpen naar financiële vrijheid, heb ik online cursussen en programma’s ontwikkeld zodat iedereen toegang heeft tot de juiste kennis en informatie. Tijdens mijn programma’s leer ik je stap voor stap hoe je meer passief inkomen toevoegt in jouw bedrijf en/of hoe je jouw producten of diensten op de lopende band kunt verkopen.

De Create Passive Income Academy is voor zowel startende als groeiende ondernemers die graag willen weten hoe ze passieve inkomstenstromen kunnen toevoegen in hun bedrijf.

Je wilt gewoon…

…Genieten van je leven zonder dat je steeds in #workmode te vinden bent.

…Tijd met je gezin doorbrengen zonder een schuldgevoel.

…Iets van de wereld willen zien in plaats van elke dag bent aan het ploeteren voor je klanten.

…Niet afhankelijk zijn van de facturen die je hebt uitgestuurd in de hoop dat ze op tijd worden betaald.

…Je bankrekening zien groeien en níét je agenda.

”met behulp van rowena kon ik mijn baan opzeggen terwijl ik zwanger was en we in lockdown zaten…

Rowena is een echte powervrouw die heel veel verstand en ervaring heeft van hoe je bedrijf op de kaart zet, naamsbekendheid creëert en je product of dienst kunt verkopen. Ze geeft veel persoonlijke aandacht en is goud eerlijk. Ze kijkt goed mee naar wat jij mist in jouw bedrijf en geeft veel verschillende adviezen en mogelijkheden over hoe en wat jij kunt aanpakken om jouw goal te behalen. Rowena gaf me net die extra schop onder mijn kont om mijn parttimejob, dat mij toch een stukje zekerheid gaf, op te zeggen en voor mijn ondernemersdroom te gaan, ondanks dat ik ook zwanger ben! Best choice ever, bedankt Rowena!”

YESSY GUNES
BRAND DESIGNER

Y

 

 

 

 

 Inhoud van de Create Passive Income Academy

 

 

#1 PASSIEVE VERDIENMODELLEN

Welke passieve inkomsten zijn er eigenlijk mogelijk? En wat houden ze eigenlijk in? En welke is de perfecte match bij jouw bedrijf? In deze eerste stap ga ik al meteen het diepe met je in om je meer uit te leggen over de verdienmodellen.

Er zijn talloze passieve verdienmodellen. Het is allang niet meer alleen het verkopen van een online product of dienst.

#2 UPGRADE YOUR MINDSET

Hoe sta je momenteel in je bedrijf? Ben je tevreden? Welke gedachten hebben de overname? In deze stap ga ik dieper in op welke technieken er zijn om jouw mindset te upgraden, zodat geld verdienen ook appeltje eitje wordt.

Mindset speelt een belangrijke rol in het ondernemersproces, daarom is het belangrijk om hier ook aandacht aan te besteden. 

#3 ONLINE PRODUCTEN EN DIENSTEN

In deze stap zoom ik in op online producten en diensten en hoe je deze succesvol toevoegt in jouw bedrijf. Hoe voeg je nu een online product of dienst toe zodat deze ook daadwerkelijk passief inkomen oplevert?

In de Academy vind je als bonus de cursus Bouw en verkoop je online programma zodat je precies weet hoe je een online programma bouwt en succesvol verkoopt.

#4 PASSIEF INKOMEN BLOG / VIDEO / PODCASTS

Schrijf jij al blogs voor jouw bedrijf? Of heb je een eigen YouTube kanaal of Podcast? Hier laten heel veel ondernemers verdienmodellen liggen. In deze stap ga ik dieper in op de passieve verdienmodellen die passen bij deze kanalen.

Het is noodzakelijk om te investeren in lange-termijn-content om passief inkomen (blijven) te verdienen. Move over, social media.

#5 PASSIEF INKOMEN MET EEN WEBSHOP

Hoe kun je passief inkomen genereren middels een webshop? Je hoeft geen hele webshop te creëren, maar kunt ook makkelijk een shop toevoegen op jouw website. In deze stap laat ik je stap voor stap zien hoe je producten passief maakt.

In deze stap neem ik je mee in de wereld van dropshipping en andere online producten die jouw passief inkomen oplevert.

#6 CUSTOMER VALUE JOURNEY

Deze laatste stap staat alles in het teken van marketing. Dit doen we middels het uitwerken van een Customer Value Journey. Zo weet je precies welke content je moet inzetten om gevonden te worden en het opbouwen van een loyaal publiek.

In deze fase wordt er een strategieplan opgesteld inclusief marketingstrategieën, targets en optimalisatie.

”door rowena kwam ik terecht in verschillende tijdschriften zoals RTLnieuws, Linda, Ouders van Nu, Flair.

Mijn bedrijf heeft veel bekendheid gekregen door al deze media aandacht. Hier kwam ik achter door Rowena. Ik volgde bij haar de leerzame Online Business Startup Academy. Dankzij de tips voor het schrijven van een LinkedIn-post ging mijn post dus viral. De Academy en de samenwerking met Rowena heeft mij ontzettend veel opgeleverd! Terwijl ik eerst nog twijfelde, ben ik blij dat ik de stap genomen heb om deze Academy te volgen. Ik kan deze stap elke startende ondernemer aanraden. Het levert je zoveel waardevolle informatie en tips op als jij een bedrijf wilt starten of net gestart bent!

MAUREEN RITMEESTER
VORMGEVER & WEBSHOP OWNER

 

40+ VIDEOTRAININGEN IN DE ACADEMY

 In de Create Passive Income Academy vind je over de 40+ videotrainingen met onwijs veel waardevolle informatie, how-to’s en strategieën. In de videotrainingen vind je ook behind-the-scenes hoe ik mijn online bedrijf run en hoe jij dit ook zélf kunt doorvoeren.

Deze video’s bevatten ook heel veel how-to’s, waardoor jij stap voor stap alle passieve verdienmodellen kunt doorvoeren in jouw eigen bedrijf. Je hoeft je nooit meer af te vragen: hoe werkt dit nu precies en hoe voer ik het zelf door?

(Ter waarde van 2997 euro)

 

 

1x PER MAAND GROEPSCALL (+ WHATSAPP SUPPORT)

6 maanden lang is er maandelijks een groepscall met Rowena. Hier kun je al je vragen stellen, je successen delen of problemen waar jij tegenaan loopt. In deze Academy zit er ook een WhatsApp support groep in begrepen met Rowena en alle deelnemers. Op deze manier kun je elkaar accountable houden, ideeën uitwisselen en elkaar motiveren.

(Ter waarde van 1997 euro)

 

BONUS: CURSUS BOUW EN VERKOOP JE ONLINE PROGRAMMA

Can we get an amen?! In deze Academy vind je mijn best-selling cursus ‘Bouw en verkoop je online programma’. Want een online bedrijf is niet compleet zonder een online programma (denk bijvoorbeeld aan een cursus, training of een volledige academy). In deze cursus laat ik jou stap voor stap zien hoe jij je online programma zélf bouwt. No technical skills necessary, babe.

(Ter waarde van 497 euro)

 

 

Meld je hier aan

”DANKZIJ DE BEGELEIDING VAN ROWENA STEEG IK MET 10.000+ EURO OMZET…

Rowena is een ervaren business coach die op alle vlakken mee kan denken. Ze staat altijd paraat en ook als je even geen energie hebt, een gesprek met Rowena geeft je meteen weer zo’n boost dat je er weer vol voor gaat en vooral heel veel vertrouwen in jezelf krijgt. Dat is belangrijk dat je zelfverzekerd bent van wat je doet en wie je bent en dat is wat Rowena je echt leert. Ik ga in de toekomst zeker nog een keer een traject bij Rowena afnemen. Nu ga ik alle kennis die Rowena mij heeft meegegeven toepassen in de praktijk en daar heb ik onwijs veel zin in!

DAPHNE NIENKEMPER
VIRTUAL ASSISTANT

FAQ

ik twijfel of de academy iets is voor mij. how can i know?

Als jij momenteel een overvolle agenda hebt en graag ook wil leren hoe je passief kunt gaan verdienen – count yourself in.

ik heb (nog) geen bedrijf. Is de create passive income academy dan ook iets voor mij?

Het is wel aan te raden om een bedrijf te hebben. Deze Academy gaat je namelijk niet helpen bij het starten en inrichten van jouw bedrijf, maar puur met het aanvullen van een passief verdienmodel. Je kunt altijd starten met de Online Business Startup Academy om je bedrijf te starten en later de Create Passive Income Academy volgen.

Zit er 100% garantie op dat ik passief inkomen ga genereren?

Deze strategieën zijn bewezen strategieën en gaan je zeker helpen. But you’ll have to put in the work first. Daarom hebben we besloten om een support groep hieraan te koppelen, zodat je accountable wordt gehouden.

ik kan het bedrag niet in één keer betalen.

Er staat een betalingsplan voor 6 termijnen. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd. No excuses, babe!

krijg ik 1-op-1 begeleiding van rowena?

Er zit maandelijks een groepscall met Rowena inbegrepen. Hier kun je alle vragen stellen.