Contact

Over de blog
RowenaRousseau.nl is een persoonlijke mama blog met onderwerpen zoals beauty, lifestyle, opvoeding en alles daaromheen. Door het brede karakter van mijn blog zijn er vele insteken mogelijk. De doelgroep van mijn blog zijn zowel (jonge) moeders als (jonge) vrouwen met de leeftijd tussen 18-35 jaar. Mijn blog is dus de ideale plek om deze doelgroep te bereiken.

KvK nr: 68405782

Wil je toch nog even iets meer over mij weten? Dan kun je ook even een kijkje nemen op mijn social media:
Youtube (5k+)
Facebook (600+)
Instagram (20k+)

Blogstatistieken kunnen worden aangevraagd.

Adres
Rowena Steijns
van Slijpestraat 37
6225 BJ Maastricht

Adverteren
Samenwerkingen kunnen verschillen van advertorials, video’s, aanwezigheid bij events, social media posts, ambassadorships, tutorials, etc. Ik sta altijd open voor leuke ideeën en heb zelf een creatieve mindset om uw merk of product de juiste exposure te geven. Voor samenwerkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met mij op info@rowenarousseau.nl.

Zakelijk
Als blogger en vlogger ben ik natuurlijk hartstikke enthousiast over nieuwe producten, webshops en andere leuke samenwerkingen. Daar sta ik dus ook helemaal voor open. Bent u een bedrijf en wilt u contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten, producten toe te sturen om te reviewen of voor een andere samenwerking? Echter kan ik niet garanderen dat alle toegestuurde producten worden uitgelicht op mijn blog.

Aangezien de blog de afgelopen jaren erg gegroeid is, neem ik geen barterdeals meer aan (een blog of social media post voor een gratis product). Voor vragen over tarieven voor een blog of social media post kunt u contact opnemen via info@rowenarousseau.nl.

Pin It