Als je gaat ondernemen heb je een droom…

Je droomt ervan om meer geld te gaan verdienen, meer vrijheid te hebben en klanten op de lopende band binnen te halen. Je zet de stap om te ondernemen en vervolgens lijkt deze droom eigenlijk niet zo mooi meer.

Je weet niet zo goed waar je moet beginnen. In loondienst verdiende je soms nog meer en die vrijheid lijkt ook niet zo hoe je het had voorgesteld – je bent namelijk nog steeds veel tijd kwijt aan jouw onderneming.

Of…

Je hebt een droom om te gaan ondernemen, maar je weet gewoon simpelweg niet wat je ervoor nodig hebt. 

In beide gevallen kan coaching iets voor jou zijn. Veel ondernemers maken namelijk nog steeds vaak dezelfde fouten, waardoor deze droom nog steeds zo ver weg lijkt. Mijn naam is Rowena Rousseau en ik ben al meer dan 6 jaar (online) ondernemer. Ik ben afgestudeerde als marketing- en communicatiespecialiste waardoor ik weet hoe jij jouw doelgroep kunt raken en van jouw volgers klanten kunt maken.

Hier kan ik jou mee helpen…

✓ Een hogere omzet;

✓ Meer naamsbekendheid;

✓ Social media kanalen inrichten met effect;

✓ Het helpen opbouwen van jouw business;

✓ Prijzen en aanbod bepalen, zodat je winstgevend wordt;

✓Jouw merkidentiteit en positionering bulletproof maken;

✓ Jouw ideale klant en daarmee je doelgroep bepalen;

✓ Een business die jou meer winst, vrijheid en klanten op gaat leveren.

Tijdens het coachingstraject help ik je met…

R

Basis van je business

Het is belangrijk om de positionering van je business op orde te hebben: doelgroep en merkidentiteit (missie, visie en jouw why).

R

Jouw doel doorvertalen

Het is belangrijk om jouw missie terug te laten komen in jouw communicatie-uitingen. Je verkoopt immers geen producten en/of diensten, maar resultaten.

R

(Online) marketing

Een goede marketingstrategie is belangrijk om uit eindelijk van jouw volgers klanten te maken en te zorgen dat mensen jouw business kunnen vinden.

R

Business- en verdienmodel

Het is belangrijk om deze twee modellen goed te hebben. Je doet immers geen vrijwilligerswerk. Ik help je om de juiste prijzen te bepalen.

Reviews

Op het begin was ik nogal sceptisch over coaching. Ik zette voor mezelf een omzetsdoel neer die ik graag wilde behalen na het coachingstraject van Rowena. Ik wilde maandelijks € 3.000 verdienen, maar door de marketingstrategie van Rowena goed te implementeren, heb ik maandelijkse omzetten tussen € 5.000 – € 6.000! Ik vond Rowena ook heel toegankelijk, open en eerlijk. Daar houd ik van!

Ik raad Rowena echt voor iedereen aan die graag zou willen investeren in een GOEDE business coach. Femke Meijers

Communicatiebureau

Lieve Rowena, dank je wel voor jouw geweldige coaching en advies. Ik dacht dat ik al veel wist over het runnen van een eigen bedrijf, maar je hebt me laten inzien dat je nooit genoeg kennis kunt hebben. Ik ben jou dankbaar voor de mooie resultaten die je mij gebracht hebt (meer klanten en een hogere naamsbekendheid op Instagram). Vooral het moment toen je me in de nacht appte met een nieuw idee voor mijn dienst, dacht ik: ja, dit is een businesscoach waar je écht iets aan hebt en niet alleen voor het geld mee doet. Karin Smeets

Copywriter & vormgever

Ik had al vaak geïnvesteerd in een business coach, maar bij Rowena had ik pas echt het gevoel dat ze iets voor mij kon betekenen. En dat bleek ook zo. Ik had twee doelen die ik wilde bereiken na twee strategiesessies. En zij heeft me daar onwijs goed mee geholpen. Ze denkt mee alsof het haar eigen bedrijf is en adviseert je ook zo goed mogelijk. Ik vond de strategiesessie ook heel open en vertrouwd. Ook al kende ik Rowena niet persoonlijk, het voelde alsof ik tegen een vriendin praatte. Ze heeft een hele lieve en meelevende houding, maar is ook heel kritisch en eerlijk. Sally Houben

Horeca onderneemster

Waarom ik jou op weg kan helpen…

Mijn naam is Rowena Rousseau en ik ben al meer dan 6 jaar (online) ondernemer. In 2019 ben ik afgestudeerd als Marketing- en Communicatiespecialiste aan de Fontys Hogescholen. Tijdens mijn studie heb ik altijd een blog, een online marketing bureau en een online afval platform gerund vanuit thuis. Hierdoor heb ik naast mijn studie nooit een (bij)baantje hoeven te hebben – en heb ik altijd mijn geld vanuit thuis weten te verdienen.

Tijdens mijn studie ben ik ook twee (!) keer moeder mogen worden van mijn twee dochters, Fenna en Farah. Na mijn studie merkte ik hoe prettig het is om van uit thuis te werken met een gezin ernaast. Je eigen uren bepalen, de vrijheid die je hebt en de tijd die je kunt spenderen met je gezin. Spontaan lunchen buiten de deur, geen verlofdagen inleveren bij een volgende consultatiebureau afspraak of een dag vrij opnemen met een geïrriteerde baas als vervolg omdat er weer een kindje ziek is geworden.

Ik heb in de afgelopen 4 jaar als marketeer en coach al meer dan 200+ bedrijven, mkb’ers en ondernemers mogen helpen naar een succesvol bedrijf en de juiste marketingstrategie. Hierdoor heb ik 100% vertrouwen in mijn eigen diensten en jou dus goed op weg kan helpen.

 

Een eigen business runnen is de beste keuze ooit die ik heb gemaakt.

En omdat….

 

⤷ Ik run al 6 jaar (online) ondernemingen;
⤷ Ik heb al 3 succesvolle online businesses gerund met een minimale omzet van € 10.000 per maand;
⤷ Ik weet door mijn ervaringen hoe je een succesvolle (online) business lanceert en runt;
⤷ Ik ben afgestudeerd als marketingspecialist waardoor ik weet hoe jij je klanten kunt bereiken;
⤷ Ik weet hoe jij van jouw social media kanalen een money magnet maakt en hierdoor passief inkomen kunt genereren.

Jouw investering

 

*Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

 

Als je na een 3 of 6 maanden coachingstraject nog een vervolg traject neemt, krijg je € 450 korting op het volgend traject.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag mijn eigen bedrijf beginnen. Kun je me daarbij helpen?
Ja, ik help graag startende ondernemers op weg om een goede basis te creëeren voor hun business. Als je een goede basis hebt, kun je van daaruit ook veel succesvoller zijn en worden. Denk bijvoorbeeld aan je communicatie-uitingen, de teksten voor je website schrijven, etc.
Ik twijfel nog steeds om te investeren omdat mijn omzet nog laag is. Is het dan slim?
Als je ergens investeert, doe je dat omdat je vooruit wil komen. Als je omzet nu laag is, zou ik des te meer adviseren om een investering te doen die je vooruit helpt. Zonder investering, geen ontwikkeling en van daaruit ook geen groei. Daardoor zul je misschien over een jaar nog steeds op hetzelfde punt zijn waar je nu bent.
Is het ook mogelijk om in termijnen te betalen?
Ja, dat is mogelijk. De strategiesessie dient in één keer betaald te worden, maar de trajecten kunnen in 2 of 3 termijnen betaald worden.