Kan jouw onderneming wel een #boost gebruiken?

Herken jij jezelf hierin…

√ Je post regelmatig op social media, maar haalt hier niets uit?

√ Je stresst elke maand of je kunt gaan rondkomen van jouw eigen bedrijf?

√ Je vindt het moeilijk om je prijzen te bepalen omdat je bang bent dat je jouw klanten afschrikt?

√ Je wilt nu eindelijk eens écht klanten gaan aantrekken op de lopende band, zonder ze te benaderen?

 

Wat leer je in deze cursus?

R

Prijzen bepalen

In deze cursus leer ik jou hoe je je prijzen bepaald en hiermee een winstgevende onderneming krijgt. Veel ondernemers werken onder hun waarde en houden niet veel geld over onderaan de streep. Ik deel tips hoe dit wél mogelijk is!

R

Omzet verdubbelen

Ben je niet tevreden met je huidige omzet en wil je deze graag verdubbelen? Ik geef je tips hoe ik van een omzet van € 500 per maand  naar minimaal € 3.000 per maand ging met simpele tips en tricks die voor iedereen werken.

R

Klanten aantrekken

Zonder klanten kun je geen succesvolle onderneming runnen. Hoe zorg je ervoor dat  de klanten bij jou komen en niet bij de concurrent? En hoe haal je ze consistent binnen? Dit ga ik jou leren.

R

Succesvolle social media

Social media is één van de grootste inkomstenbronnen van de meeste ondernemers. Alleen moet je wel weten hoe je deze succesvol inzet. Ik leer je hoe jouw kanalen inricht en welke content nu écht impact heeft!

Waarom ik jou op weg kan helpen...

Waarom ik jou op weg kan helpen...

Marketing & Business coach

 

Zes jaar geleden begon ik met ondernemen. Het was veel vallen en opstaan en vaak dacht ik: hoe ga ik deze maand rondkomen? Na mijn Bachelor diploma behaald te hebben in Communications & Marketing en mooie opdrachten gedaan te hebben voor verschillende grote bedrijven zoals DELA, Nederlandse Spoorwegen en Rabobank, begon ik te begrijpen hoe deze bedrijven hun marketingactiviteiten succesvol implementeerde. Niet veel later ben ik mijn eigen online marketing bureau gestart en hielp ik bedrijven en (startende) ondernemers op de lopende band klanten binnen te slepen en leads te halen uit social media.

Uit mijn eigen social media kanalen (15K+ volgers) haal ik maandelijks alleen al aan € 2.500 passief inkomen uit. Na drie jaar mijn eigen marketing bureau gerund te hebben, wilde ik de focus leggen op vrouwelijke ondernemers die bijvoorbeeld naast het moederschap ook meer tijd over wilde houden in plaats van een 9 tot 5 baan te hebben. Nu help ik hen aan een succesvolle business met een verdienmodel dat écht iets oplevert. Door middel van cursussen probeer ik op grote schaal meer vrouwelijke ondernemers tegelijk te helpen.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus vindt plaats op een besloten Instagram account en duurt 5 dagen in totaal.

√  De cursus bestaat uit circa 200 stories, verdeeld over 5 modules.

√  Elke dag komt er een nieuwe module online. Een module kijken duurt in totaal 20-30 minuten.

√  Je krijgt ook een e-book met alle lesstof na de cursus.

√  Elke dag is er een opdracht / challenge die je zelf zo uitgebreid mogelijk mag uitvoeren.

√ Je hebt 30 dagen de tijd om alles te bekijken.

Module 1: Prijzen bepalen

In de eerste module wordt er aandacht besteedt aan prijzen bepalen en jouw aanbod zodanig inrichten dat jij kunt gaan rondkomen van jouw bedrijf. Ook leg ik een succesvolle verdienmodel voor. De eerste dag wordt er aandacht besteedt aan dit thema en zullen er 30 stories en 1-2 posts online komen met informatie en opdrachten waar jezelf meteen mee aan de slag kunt gaan.

Module 2: Omzet verdubbelen

Nadat je jouw prijzen en aanbod bepaald hebt, gaan we aan de slag om jouw omzet te verdubbelen. Ik deel tips hoe je meer inkomsten kunt halen uit verschillende kanalen en hoe je zorgt dat jouw omzet consistent binnen flowt, zonder iedere maand te hoeven stressen of je genoeg klanten binnen haalt.

Module 3: Klanten aantrekken

Vervolgens op de derde dag gaan we aan de slag hoe je op de lopende band klanten kunt gaan aantrekken. Ik geef je tips hoe je jezelf kunt positioneren zodat je je onderscheidt van jouw concurrenten en hoe je een voorkeur creëert bij jouw (potentiële) klanten. Ik geef je hier ook boordevol marketing tips in die elke ondernemer kan toepassen!

Module 4: Social media kanalen inrichten

Het belangrijkste waar veel ondernemers overheen kijken is: social media. Ik leer jou hoe je je online visitekaartje het beste kunt inrichten zodat je hier uit eindelijk ook veel meer inkomsten uit kunt halen en je uit eindelijk ook gaat groeien. Ik geef je tips over je biografie, feed, stories en meer tools om te gaan knallen met jouw bedrijf online. 

Module 5: Content inrichten

Welke content moet je nu eigenlijk delen om jouw onderneming te laten slagen? Wat werkt wel en wat werkt dus helemaal niet? In deze module leer ik je alle do’s en dont’s van het delen van content. En deel ik ook een succesvolle contentstrategie die ikzelf hanteer en mij dagelijks veel leads opleveren.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de cursus?

In totaal ben je er 5 dagen aan kwijt. Je kunt dit helemaal op eigen tempo volgen. De stories kun je altijd terug bekijken en ook de opdrachten kun je doen in je eigen tijd. 

Ik ben nog geen ondernemer. Kan ik meedoen?

IJa hoor. Als jij de ambitie hebt om naast je baan of graag extra geld wil verdienen met jouw passie, dan is deze cursus ook voor jou!

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet tevreden ben?

Je kunt binnen 14 dagen contact met mij opnemen. Echter vraag ik wel of je alle oefeningen ingevuld naar mij wilt terugsturen zodat ik zie dat je er ook daadwerkelijk tijd in hebt gestoken. Zo ja, dan geef ik je met liefde jouw geld terug.