Rousseau Marketing Consultancy ...

ALS MEMBER KRIJG JIJ TOEGANG TOT ALLE KENNIS DIE JIJ MOET WETEN OM VAN JOUW ONLINE BEDRIJF EEN MONEY-MAKING MACHINE TE MAKEN.

IS THIS YOU?

Z

Je wilt een bedrijf starten, maar je weet niet waar je moet beginnen...

Z

Je bent een online bedrijf gestart, maar het levert weinig (of geen) geld op...

Z

Je weet niet hoe je jouw online bedrijf van de grond krijgt: wat moet je doen?

Z

Je hebt nog geen (of niet voldoende) klanten weten binnen te halen...

Z

Je wilt graag opschalen in omzet zonder meer tijd kwijt te zijn (passief inkomen, anyone?)

Z

Je wilt graag groeien in omzet - tijd om door te breken naar 50.000+ euro per maand

Z

Je wilt graag meer passief inkomen in je bedrijf, maar hoe werkt dit?

Z

Je wilt uitgroeien tot een CEO van je bedrijf met de juiste automatiseringen en uitbesteden

Listen up – er is momenteel zo veel ruis in de online ondernemerswereld. Je weet niet meer eens waar je moet beginnen. Business coaches springen als paddestoelen voor je neus: hé, hier ben ik! En het lijkt zelfs alsof elke coach of consultant elke maand een nieuwe strategie hanteert. Ik wil voorkomen dat jij duizenden euro’s investeert in een traject of programma, zonder er iets mee op te schieten. Daarom heb ik het Become Financially Free Membership ontwikkelt. Hierin staat een compleet stappenplan opgedeeld in 3 fases waarin je leert om je online bedrijf te starten te laten groeien. Per fase (gebaseerd op je maandelijkse omzet) zie jij wat jouw actiepunten zijn wat betreft aanbod, mindset, marketing, content, sales en systemen. Ik ga het niet moeilijk voor je maken. Deze strategieën worden gehanteerd door de grootste online ondernemers. Mijn naam is Rowena Rousseau en ik ben al bijna 10 jaar online ondernemer. In de afgelopen 5 jaar ben ik werkzaam geweest als online marketeer en business consultant voor (startende) vrouwelijke ondernemers. Tevens heb ik mogen werken voor grote multinationals in Nederland, waardoor ik precies weet welke stappen jij moet zetten om van jouw bedrijf een succes te maken. Mijn expertise ligt op online marketing, online bedrijven en passief inkomen. Precies dé kennis die je nodig hebt om meer financiële vrijheid in jouw leven te ervaren. Stop met onnodige (en hoge) investeringen maken. Start met het Become Financially Free Membership. Alles wat je moet weten om uit te groeien tot een miljonair (ja, écht), vind je in dit Membership. En dat voor slechts 14,95 euro per maand. Am I joking? Nope. I am dead serious. Dus meld je aan!
Z

Slechts € 14,95 p/m

De investering voor het Membership is slechts 14,95 euro per maand. Het enige wat ik van jou vraag is tijd.
Z

MAANDELIJKS OPZEGbaar

Je zit nergens aan vast: je kunt het maandelijks makkelijk opzeggen. Wat ik je natuurlijk niet adviseer!
Z

toegankelijke cursussen

De cursussen hebben geen groot formaat, waardoor ze makkelijk (en snel) te volgen zijn.
Z

compleet stappenplan

Het Membership bevat een compleet stappenplan om door te groeien naar €50.000+ omzet per maand.
Z

geen ander traject nodig

Je hebt geen ander traject of overige cursussen meer nodig: alles wat je moet weten vind je in het Membership!
Z

alle how-to's

Hier vind je alle strategieën en how-to’s die door de grootste (online) ondernemers worden gehanteerd.

WAT LEVERT HET BECOME FINANCIALLY FREE™ JOU OP?

✓ Doorgroeien van 0 euro naar 50.000+ euro omzet per maand ✓ Hoe je (meer) passief inkomen kunt verdienen online ✓ Strategieën om continu klanten aan te trekken en jouw aanbod te verkopen ✓ 100% het leven van een digital nomad creëren ✓ Een groei in jouw mindset zodat jij een volledig nieuw persoon wordt ✓ Leren hoe je een online aanbod creëert én verkoopt ✓ Systemen toepassen in jouw bedrijf zodat jij méér kunt automatiseren ✓ Nooit meer stress over geld: je verdient elke dag geld op je rekening ✓ Marketing- en salesplanningen zodat jij elke maand een mooie omzet behaald ✓ Succes is gegarandeerd om door te breken naar 100.000+ euro per jaar als jij de kennis en informatie volgt én implementeert in je bedrijf.

RONDLEIDING IN HET MEMBERSHIP

Het Membership bevat 100+ online courses over het starten én groeien van een online bedrijf. Het Membership is opgesplitst in 3 fases:

– Fase 1: 0 tot 10.000 euro omzet per maand

– Fase 2: 10.000 tot 50.000 euro omzet per maand

– Fase 3: 50.000+ euro omzet per maand

Daarnaast zijn er nog overige courses met betrekking tot passief inkomen, het starten en groeien van een blog en webshop, het verkopen van je online producten, etc.

Elke maand worden er nieuwe courses toegevoegd.

Per fase vind je precies alle actiepunten om te groeien met jouw omzet per maand! Bekijk de video voor een volledige rondleiding in het Membership!

LET’S TALK RESULTS…

ANY QUESTIONS, BABE?

Is dit membership ook voor mij als ik nog geen online bedrijf heb en niet weet waar ik moet beginnen?

Yes, in fase 0 – een online bedrijf starten, krijg je alle tools aangereikt om erachter te komen wat er bij jou past. Je leert ook met deze tools je online bedrijf starten.

Is het maandelijks opzegbaar?

Ja, er zit een opzegtermijn in van één maand. We raden je alleen wel aan om minimaal 6 maanden lid te blijven om resultaten te behalen.

Waarom zou dit membership mij kunnen helpen en geen 1-op-1 traject?

Omdat er eigenlijk alles in verwerkt is wat je tijdens een 1-op-1 traject ook zou leren. Waarom meer geld uitgeven voor dezelfde kennis? 😉

Zit er 1-op-1 begeleiding in in het membership?

Nee, en dat raad ik je ook niet aan. Je wilt niet afhankelijk zijn van iemand. Go with the flow en ga eens zélf aan de slag!