ALLES OVER ONZE BRUILOFT EN ONS HUIS! | UPDATE

2017 was een bijzonder turbulent jaar. Naast het krijgen van baby Fenna, verhuisden we naar een huis én vroeg Jean-luc mij ten huwelijk. Heel erg veel veranderingen in een jaar tijd als je het mij vraagt! Nu één jaar later geef ik jullie een update hoe het er nu allemaal voor staat. Wanneer  is nu precies onze bruiloft en en hoe gaat het met ons huis? 

Bruiloft

Vaak krijg ik de vraag wanneer onze bruiloft zal plaats vinden. Ik vond het erg moeilijk om deze vraag te beantwoorden. Jean-luc en ik hadden al wat richtlijnen, maar we twijfelden steeds hoe we het nu precies wilden gaan doen. Bij een bruiloft komt best veel kijken en omdat er nog zo veel gedaan moet worden aan ons huis, stelden we het daarom ook even uit. Nu zijn we er wél over uit, en vertel ik in de video hier meer over. Spannend!

Ons huisje

In februari 2017 zijn we dan officieel verhuisd naar een huis. Voorheen woonden we in een appartement, maar toen ik zwanger was van Fenna leek het ons toch beter om voor een huisje te kijken. We hebben natuurlijk ook twee hondjes en daarom was een tuin ook veel fijner. We wonen nu dus al een jaartje in ons (nieuwe) huisje en ik zal je vertellen dat er nog heel veel moet gebeuren! Zo is er al een nieuwe keuken in geplaatst, maar moet er ook nog een hele nieuwe badkamer geplaatst worden. In de video vertel ik jullie waarom dat zo nodig is.

Update video

Hieronder kun je de video zien en vertel ik jullie meer over deze onderwerpen. Aangezien ik mijn focus meer wil leggen op YouTube in 2018, lijkt het me suuuuper leuk als jullie je zouden willen abonneren op mijn Youtube kanaal! Het is helemaal gratis én je mist geen enkele update van een nieuwe video! Leuk toch?!

Bekijk de video hier:

Liefs,

Rowena

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf up to date van kortingen, aankondigen en meer nieuws hoe jij je onderneming kunt laten groeien!

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Rowena Rousseau will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.