Details

 

De Online Business Startup Academy kost 2499 euro.

Affiliate partners ontvangen minimaal 1000 euro per sale.

 

 

Jaarlijks worden er meer dan 150+ vrouwen in de Academy verwelkomd.

Affiliate partners ontvangen een commissie van 30% en kan oplopen tot 50%.

Er wordt minder dan 1% per jaar gerestitueerd.

Wat betekent het affiliate programma?

Door middel van het affiliate programma kunnen er nóg meer vrouwen in Nederland worden bereikt die graag een eigen online bedrijf willen runnen.

De Online Business Startup Academy (2499 euro) is een best-selling programma dat jaarlijks 500+ keer succesvol wordt verkocht. Maar er zijn helaas nog steeds heel veel vrouwen met een droom in Nederland voor een eigen online bedrijf, maar die wij (nog) niet hebben bereikt.

Daarom hebben we een affiliate programma ontwikkelt. Alle vrouwen die enthousiast zijn over de Academy kunnen deze nu ook promoten voor een mooie commissie. Als jij een affiliate wordt, ontvang jij een uniek affiliatelink. Deze kun je gebruiken bij het promoten van de Academy. Als iemand afrekent middels jouw affiliatelink, dan ontvang jij minimaal 1000 euro aan commissie. Onze commissies zijn extra hoog (50%), omdat wij geloven in onze kwaliteit en onze affiliate partners waarderen.

Hoe werkt het?

l

Stap 1 - Meld je aan

We vragen alle affiliate partners zich aan te melden voor het programma. We vinden het belangrijk dat wij weten wie onze affiliate partners zijn.

Stap 2 - Toegang tot het programma

Na goedkeuring ontvang je inloggegevens naar een portaal. Hier vind je promotiemateriaal, how-to’s en jouw unieke affiliate link.

Stap 3 - Start met promotie

Met jouw unieke affiliate link en banners kun je gaan promoten. Per sale ontvang je minimaal 1000 euro. Dit wordt maandelijks uitbetaald.

Veelgestelde vragen over het Affiliate programma

Waar moet ik aan voldoen om affiliate partner te worden?
We vinden het belangrijk dat onze affiliate partners de missie delen van Rowena (meer vrouwen in Nederland helpen naar financiële vrijheid en onafhankelijkheid) en ook 100% achter de cursussen en de Academy staan. 

Een affiliate partner worden is daarnaast ook een mooie kans om jouw publiek van dienst te zijn en een nieuwe inkomstenstroom aan jouw bedrijf toe te voegen. We nodigen je uit om je aan te melden als je 100% toegewijd en creatief bent met het promoten van onze diensten met boeiende content en zijn afgestemd op wat jouw publiek nodig heeft.

Ons team beoordeelt elke aanvraag om er zeker van te zijn dat onze groep affiliates gelooft in de life-changing kracht van de Academy en andere cursussen.

Opmerking: eerdere ervaring met affiliate marketing is niet vereist — ons aanmeldingsprocedure draait om het bepalen van de kwaliteit van jouw relatie met jouw publiek, jouw merkreputatie en jouw intenties achter het promoten van het programma.

Heb ik een groot publiek nodig?
No way. We zijn er inmiddels achter dat je net zo veel impact kan hebben met 2.000 volgers dan met 20.000 volgers. Besides: houd je van bloggen? Dan is dit ook een unieke kans: goed gelezen blogartikelen is namelijk de goudmijn voor affiliate links.
Hoe kan ik mij aanmelden?
Klik hier om je aan te melden en een vragenlijst in te vullen. We reviewen elke aanmeldingen binnen 48 uur om te kijken of het een match is.
Kan ik mij ook aanmelden als ik de Academy niet heb gevolgd of een andere cursus?
Of je het programma nu hebt gevolgd of niet, het belangrijkste voor ons is dat je er volledig achter staat en dat het goed bij je publiek past. In het beste geval heb je minstens één van Rowena’s programma’s gevolgd en ken je de kwaliteit en normen waaraan we ons houden (en werken we constant aan verbetering!).
Wat als ik online ondernemers als publiek heb?
De Online Business Startup Academy is niet gemaakt met alleen online ondernemers in gedachten. Het is gebouwd voor alle vrouwen die hun baan willen omruilen voor een online bedrijf en graag impact willen maken in de wereld met hun skills en expertise.