Rousseau Marketing Consultancy ...

Adviesdag

Leer hoe je passief inkomen kunt verdienen met jouw bedrijf

Droom je van meer passief inkomen binnen jouw bedrijf?

Ben je helemaal klaar met het wachten op betalingen van je uitgestuurde facturen? Wil je ook gewoon een cashflow zónder dat je hier klanten 1-op-1 bij hoeft te helpen of in een groepsvorm? Wil je geld verdienen zónder dat je bepaalde inspanningen ervoor moet verrichten? Babe, this one is for you.

Meerdere inkomstenstromen binnen jouw bedrijf zijn gewoon een must. Zonder meerdere verdienmodellen, is jouw bedrijf niet erg duurzaam. Vooral niet als je afhankelijk bent van een (handvol) klanten. Wat nu als je tijdelijk wegvalt? Of erger nog: jouw klanten kunnen jouw facturen niet meer betalen of betalen deze te laat? Dan zit je daar lekker. Op papier maak je hoge omzetten, maar in de werkelijkheid blijft het aardig stil op je bankrekening. Mijn naam is Rowena Rousseau en ik help vrouwelijke ondernemers zoals jij bij het creëren van meerdere (passieve dan wel) inkomstenstromen.

Zodat jij de hele maand door betalingen kunt ontvangen. En niet alleen van je 1-op-1 klanten of klanten in jouw groepsprogramma. Ik leer je hoe je passief inkomen kunt verdienen met simpele extra producten toe te voegen in je bedrijf die niet veel tijd vergen en zelfs slimme verdienmodellen die je makkelijk kunt toevoegen. Je zult wellicht een maand moeten blokken om aan de slag te gaan met je passief inkomen, maar dan kun je er nog jaren de vruchten van plukken. Ik ga graag met je aan de slag hiermee en je leren hóe je dat doet middels een 1-op-1 adviesdag.

Wat kun je verwachten?

Een adviesdag is volledig 1-op-1 en duurt maar liefst 6 uur. Na de adviesdag ontvang jij nog 2 (online) calls om voortgangen te bespreken en nog even te kunnen sparren.

Tijdens een adviesdag gaan we kijken naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf en hier ook gelijk mee aan de slag. Ik help jou bij het creëren van extra inkomstenstromen. Dit doe ik op een strategische manier, zodat jouw bedrijf ook daadwerkelijk passief inkomen oplevert. De verdienmodellen die worden toegevoegd aan jouw bedrijf variëren per ondernemer. 

Daarom is een adviesdag een goede investering voor jou om ook stappen te zetten in de juiste richting en verdienmodellen toe te voegen die ook echt daadwerkelijk iets opleveren binnen jouw bedrijf. Al meer dan 8+ jaar help ik vrouwen bij het starten en groeien van een online bedrijf. Mijn klanten stijgen gemiddeld met 120% aan omzet na een traject of adviesdag bij mij gevolgd te hebben.

Are you next?

Results

Resultaat van een adviesdag

Het doel van een adviesdag is om minimaal 3 extra inkomstenstromen toe te voegen binnen jouw bedrijf die jou op de lange termijn passief inkomen opleveren. Er wordt een strategisch plan van aan pak opgesteld, verdienmodellen uitgewerkt en zelfs tijdens de adviesdag zelfs al de extra inkomstenstromen toegevoegd. 

Na een adviesdag heb jij:

✓ Extra inkomstenstromen binnen jouw bedrijf

✓ Een omzetverhoging van 120% 

✓ Maandelijks passieve inkomsten

✓ Een compleet uitgewerkt plan waar jij nog jaren op kunt terugvallen

✓ Zelfs geen (of minder) 1-op-1 klanten nodig om de omzet te behalen die je nu behaald 

“Een groei op financieel vlak middels passief inkomen.”

Boek een adviesdag

Bij het afrekenen van de adviesdag, ontvang je een link met een overzicht van data. Je kunt makkelijk jouw eigen adviesdag inplannen. De adviesdagen vinden altijd plaats in omgeving Amsterdam of Utrecht.

Knallen tijdens de adviesdag

Vóór de adviesdag ontvang je een vragenlijst waar jij graag aan wil werken tijdens de adviesdag. Op basis van deze gegevens wordt de adviesdag ingericht. Een adviesdag duurt altijd van 10:00 uur tot 16:00 uur en is inclusief lunch en drinken.

Extra calls

Een maand na de adviesdag wordt er een evaluatiecall ingepland van 30 minuten. Een maand na de evaluatiecall vindt er nog een strategiesessie van 60 minuten plaats om jouw verdienmodellen nog meer richting te geven en toe te passen.

Na het eerste half uur online brainstormen, de opvolging daarvan en de voorbereiding op de adviesdag wist ik precies wat me te wachten stond. Heel duidelijk: Samen onwijs hard gewerkt. Kreeg echt het gevoel dat ik de hele wereld aan kon na de adviesdag en een niet te stuiten businessplan inclusief verdienmodel heb. Heerlijk!

Wat een ontzettend goede ervaring, de adviesdag! Vol inspiratie en energie kwam ik terug, met een aantal concreet uitgewerkte ideeën en praktische tips die ik direct heb toegepast. Rowena is daadkrachtig en ervaren en samen hebben wij een nieuw businessmodel neergezet. Daar ga ik me in 2022 op focussen!”

MILAN ZEWALD
Blogger / Projectmanager

 

Boek jouw adviesdag

De investering voor een adviesdag bedraagt € 997,- exclusief BTW. De adviesdag is inclusief lunch. Welke onderwerpen kunnen er besproken worden tijdens een adviesdag?

✓ Wat jouw (financiële) doelen zijn zowel zakelijk als privé;

✓ Een brainstormsessie van 60 minuten om de juiste verdienmodellen toe te voegen aan jouw bedrijf;

✓ Het opstellen van een plan van aanpak waar minimaal 3 extra (passieve) verdienmodellen uitrollen;

✓ Het ontwikkelen van extra inkomstenstromen en een bijbehorend uitgewerkt marketingplan;

✓ Mindset technieken waardoor jouw bedrijf explosief kan groeien in korte tijd.

FAQ

Ik heb nog geen bedrijf. Is een adviesdag dan ook voor mij geschikt?

Een adviesdag is alleen geschikt voor ondernemers die al een aantal jaar een bedrijf runnen. Ben je een startende ondernemer of wil je graag een online bedrijf starten? Dan raad ik je eerst het Become Financially Free Membership aan. Ondernemers die al langer bezig zijn weten namelijk al sneller wat ze wel en niet willen, waardoor een adviesdag ook veel meer leidt tot resultaten.

Wat is passief inkomen?

Passief inkomen zijn verdienmodellen waar jij op de lange termijn niet meer (veel) voor hoeft te doen. Je ontvangt dus extra inkomsten zonder dat je op dat moment klanten helpt of uitvoerende werkzaamheden aan het verrichten bent.

Is passief inkomen mogelijk voor elke ondernemer?

Ja, passief inkomen is voor élke ondernemer mogelijk. Er zijn namelijk talloze manieren om passief inkomen te genereren! Wel is het belangrijk om strategisch te kijken welk verdienmodel ook daadwerkelijk past bij jouw bedrijf. Daarom biedt een adviesdag inclusief persoonlijke begeleiding een goede uitkomst.

Op welke dagen kan een adviesdag plaatsvinden?

Na het afrekenen van de adviesdag, ontvang je een e-mail. Hier staat een overzicht met beschikbare data in.