ADVIESDAG

Persoonlijke (online) adviesdag met Rowena voor elke ondernemer die financieel én online wil groeien

 

Ben jij een ondernemer die graag wil groeien?

Je hebt het gevoel alsof je een beetje vastloopt en je wilt graag…

 

✓ Meer omzet

✓ Meer klanten

✓ Doelen stellen

✓ Duidelijk social media plan

✓ Branding verbeteren

✓ Concreet PR & marketing plan

✓ Website optimaliseren

✓ Meer naamsbekendheid

✓ Orde in de chaos

✓ Een goede werk/privé balans

✓ Vloggen of bloggen

✓ Heel veel nieuwe ideeën

✓ Een kritische mening

✓ Dat Rowena jou helpt met de groei van jouw bedrijf

✓ Jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen en jouw omzet verdubbelen

✓ Begeleiding bij het proces om jouw bedrijf te laten groeien

 

Én een concreet plan van aanpak waar je direct zelf mee aan de slag kunt gaan om al jouw doelen te bereiken.

 

ADVIES VOOR ONDERNEMERS

Ondernemer Rowena Rousseau adviseert met veel ervaring en concrete tips & tricks (startende) ondernemers tijdens een persoonlijke één-op-één sessie van 1 dag (6 uur).

Rowena laat je tijdens deze sessie op een concrete en duidelijke wijze zien hoe jij als ondernemer jouw bedrijf op verschillende vlakken laat groeien, helpt je om jouw doelen te vinden, deze doelen te behalen én efficiënter te werken. Rowena is als adviseur en sparringspartner een luisterend oor, daagt je uit, laat je op een andere manier naar jouw eigen bedrijf kijken. Ze is eerlijk, recht door zee, zorgt voor overzicht in jouw werkzaamheden, overzicht in jouw bedrijf, stelt doelen en maakt samen met jou een concreet plan van aanpak én geeft uiteraard advies over de onderstaande onderwerpen…

”Ik verdiende in één kwartaal meer dan ik in één jaar verdiende dankzij de begeleiding van Rowena.”

Julia Olivero
Graphic Designer

ONDERWERPEN

Rowena werkt tijdens de adviesdag met haar werkboek waarin de onderstaande onderwerpen aan bod komen:

 • Doelen stellen
 • Social media
 • Communicatie
 • Website optimalisatie
 • Doelgroep
 • Planning
 • Google Analytics
 • Personal branding & company branding
 • Pr & marketing
 • Jij als ondernemer

Daarnaast is er aandacht voor alle onderwerpen die jij wil behandelen zoals:

 • Bloggen
 • Vloggen
 • Personeel
 • Financiën
 • Werk/privé balans
 • Efficiënt werken
 • En alle andere onderwerpen die jij als ondernemer wil behandelen

”Rowena is de go-to persoon als je jouw bedrijf explosief wil laten groeien. Dankbaar voor alle doelen die ik heb behaald dankzij haar.”

Muna Yahya
Sushi catering

Adviesdag stappen

Hieronder zijn de drie verschillende stappen van een adviesdag beschreven:

l

Stap 1: Intake & werkboek

Na het online bestellen van de adviesdag ontvang je per mail een bevestiging met daarin een link naar de agenda van Rowena. De datum en tijd van de adviesdag plan je hier zelf in. Daarna ontvang je per post een intake formulier. Door middel van verschillende vragen te beantwoorden kan Rowena jou en jouw bedrijf beter leren kennen. Ook vraagt Rowena om de onderwerpen te noteren waar jij aan wil werken tijdens de adviesdag. Daarnaast ontvangt je het ‘Adviesdag werkboek’ per post. Deze dien je vooraf in te vullen en vervolgens mee te nemen naar de adviesdag.

Stap 2: Adviesdag

Tijdens de adviesdag stel je samen met Rowena zeer concrete doelen voor jouw bedrijf. Er wordt er een social media plan en een pr- en marketingplan opgesteld. Daarnaast zal er een concreet plan van aanpak worden gemaakt waarmee jij als ondernemer na deze adviesdag direct aan de slag kunt gaan.

Deze adviesdag duurt één dag van 10.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op het kantoor van Rowena in Maastricht, online of een externe locatie. Deze dag is inclusief lunch. Je kunt jouw auto kosteloos parkeren.

w

Stap 3: Eindgesprek

Na afloop van de adviesdag wordt het eindgesprek ingepland die na een maand zal plaatsen vinden. Dit gesprek vindt plaats door middel van een videogesprek. Dit is het moment voor jou om alle vragen te stellen over zaken die na de adviesdag naar voren zijn gekomen. Waar loop je tegen aan? Waar wil je nog over sparren? Of heb je concrete vragen voor Rowena? Die kun je tijdens het eindgesprek stellen. Dit gesprek duurt ± 20 minuten. Na het eindgesprek kan er eventueel worden gekozen voor een adviestraject van 6 of 12 maanden.

RESULTAAT

Het doel van een adviesdag is om jouw doelen concreet te krijgen, de bovenstaande onderwerpen aan te pakken zodat je met een concreet plan van aanpak die je samen met Rowena maakt direct na de adviesdag zelf aan de slag gaat. Hierdoor kun je makkelijker en concreter jouw doelen bereiken zoals; jouw bedrijf laten groeien op financieel vlak (meer klanten en meer verkoop), maar ook een groei op online gebied te realiseren met meer volgers en likes op social media, meer bezoekers op jouw website, meer bestellingen, aanvragen en andere onderwerpen die jij als ondernemer wil belangrijk vindt en wil aanpakken.

“Een groei op financieel vlak met meer klanten en verkopen, maar ook een groei op online gebied zoals meer bezoekers op de website en meer volgers op social media.”

INVESTERING

De investering van de adviesdag bedraagt 997,- euro exclusief btw. De betaling dient voorafgaand de adviesdag voldaan te worden.

Na het afrekenen van de adviesdag, ontvang je een link in de mail om een dag in te plannen voor de adviesdag. De adviesdag kan volledig online plaatsvinden, in het kantoor van Rowena (in Maastricht) of een andere locatie naar wens. Er worden wel reiskosten in rekening gebracht bij een externe locatie. Een adviesdag op locatie is altijd inclusief lunch.