Rousseau Marketing Consultancy ...

Adviesdag

Boek hier jouw adviesdag

Wil jij graag binnen één dag een strategie klaar hebben liggen voor de groei van jouw bedrijf? Je hebt misschien niet de tijd om een heel traject te volgen – je wilt NU starten met jouw gave ideeën en het uitbreiden van je business. Een adviesdag is dan een goede uitkomst!

Je bent een groeiende ondernemer en je loopt vast op één onderdeel (of meerdere). Je wilt graag groeien in jouw omzet, winst, klanten, wellicht een nieuw aanbod neerzetten of een nieuw verdienmodel toevoegen. Tijdens een adviesdag met Rowena wordt er naar alle onderdelen van jouw bedrijf gekeken en onder de loep genomen. De adviesdag is op maat gemaakt waar jouw behoeften ligt als ondernemer. Tijdens deze dag kan er bijvoorbeeld een nieuwe dienst worden ontwikkeld of een lanceer- en marketingplan opgesteld worden van jouw huidig aanbod. Alles is mogelijk.

De expertise van Rowena is erg uitgebreid en kan jou helpen bij alle facetten in jouw bedrijf. Tijdens een adviesdag wordt er samen met jou actie ondernomen, een plan van aanpak opgesteld en zelfs een to-do lijst gemaakt waar jij minimaal een half jaar mee vooruit kan. Niets is te gek en alle dromen en doelen zijn mogelijk. Mindset en doelen zijn altijd een vast onderdeel tijdens de adviesdag. Hierdoor ontstaan er vaak (nieuwe) inzichten en worden er eventuele blokkades doorbroken zodat jij jouw volledige potentie kunt benutten als vrouwelijke ondernemer.

Wat kun je verwachten?

Ondernemer Rowena adviseert met veel ervaring en concrete tips & tricks ondernemers tijdens een persoonlijke één-op-één sessie van 1 dag (6 uur).

Rowena laat je tijdens deze dag op een concrete en duidelijke wijze zien hoe jij als ondernemer jouw bedrijf op verschillende vlakken laat groeien, helpt je om jouw doelen te vinden, deze doelen te behalen én efficiënter te werken. Rowena is als adviseur en sparringspartner een luisterend oor, daagt je uit, laat je op een andere manier naar jouw eigen bedrijf kijken. Ze is eerlijk, recht door zee, zorgt voor overzicht in jouw werkzaamheden, overzicht in jouw bedrijf, stelt doelen en maakt samen met jou een concreet plan van aanpak én geeft uiteraard advies over de onderstaande onderwerpen.

Een adviesdag is vooral bedoeld voor ondernemers die al een bedrijf hebben. Voor startende ondernemers is het aan te raden om te starten met de Online Business Startup Academy. In deze Academy leer ik je stap voor stap jouw bedrijf te starten. 

Een adviesdag is vaak gericht op specifieke onderwerpen waarvan jij wil dat de groei er is. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen of toevoegen van een nieuw aanbod, een strategisch marketing-, PR-, of lanceringsplan. Het is dus veel effectiever als je al een bedrijf runt en al wéét waar jij in wilt groeien. 

”Door Rowena kwam ik terecht in verschillende tijdschriften zoals RTLnieuws, Linda, Ouders van Nu, Flair.

Mijn bedrijf heeft veel bekendheid gekregen door al deze media aandacht. Hier kwam ik achter door Rowena. Ik volgde bij haar de leerzame Online Business Startup Academy. Dankzij de tips voor het schrijven van een LinkedIn-post ging mijn post dus viral. De Academy en de samenwerking met Rowena heeft mij ontzettend veel opgeleverd! Terwijl ik eerst nog twijfelde, ben ik blij dat ik de stap genomen heb om deze Academy te volgen. Ik kan deze stap elke startende ondernemer aanraden. Het levert je zoveel waardevolle informatie en tips op als jij een bedrijf wilt starten of net gestart bent!

MAUREEN RITMEESTER
Vormgever & Webshop eigenaar

 

Resultaat van een adviesdag

Het doel van een adviesdag is om jouw doelen concreet te krijgen, onderdelen van jouw bedrijf onder de loep te nemen, zodat je met een concreet plan van aanpak die je samen met Rowena maakt direct na de adviesdag zelf aan de slag gaat. Hierdoor kun je makkelijker en concreter jouw doelen bereiken zoals; jouw bedrijf laten groeien op financieel vlak (meer klanten en meer verkoop), maar ook een groei op online gebied te realiseren met meer volgers en engagement op social media, meer bezoekers op jouw website, meer bestellingen, aanvragen en andere onderwerpen die jij als ondernemer wil belangrijk vindt en wil aanpakken.

“Een groei op financieel vlak met meer klanten en verkopen, maar ook de groei in engagement op social media.”

Boek een adviesdag

Bij het afrekenen van de adviesdag, ontvang je een link met een overzicht van data. Je kunt makkelijk jouw eigen adviesdag inplannen. Op de dinsdagen vindt een adviesdag altijd plaats op Rowena’s kantoor in Maastricht. Op vrijdagen is een externe locatie mogelijk.

Knallen tijdens de adviesdag

Vóór de adviesdag ontvang je een vragenlijst waar jij graag aan wil werken tijdens de adviesdag. Op basis van deze gegevens wordt de adviesdag ingericht. Een adviesdag duurt altijd van 10:00 uur tot 16:00 uur en is inclusief lunch en drinken.

Evaluatiecall

Een maand na de adviesdag wordt er een evaluatiecall ingepland van 30 minuten. Tijdens deze call kun je jouw laatste vragen stellen. Het is mogelijk om ook een vervolgtraject te boeken waar het plan van aanpak samen wordt uitgevoerd.

Na het eerste half uur online brainstormen, de opvolging daarvan en de voorbereiding op de adviesdag wist ik precies wat me te wachten stond. Heel duidelijk: Samen onwijs hard gewerkt. Kreeg echt het gevoel dat ik de hele wereld aan kon na de adviesdag en een niet te stuiten businessplan inclusief verdienmodel heb. Heerlijk!

Wat een ontzettend goede ervaring, de adviesdag! Vol inspiratie en energie kwam ik terug, met een aantal concreet uitgewerkte ideeën en praktische tips die ik direct heb toegepast. Rowena is daadkrachtig en ervaren en samen hebben wij een nieuw businessmodel neergezet. Daar ga ik me in 2022 op focussen!”

MILAN ZEWALD
Blogger / Projectmanager

 

Boek jouw adviesdag

De investering voor een adviesdag bedraagt € 997,- exclusief BTW. De adviesdag is inclusief lunch. Welke onderwerpen kunnen er besproken worden tijdens een adviesdag?

✓ Het creëren van nieuw aanbod of het toevoegen van een extra verdienmodel aan jouw bedrijf;

✓ Een compleet marketing- en lanceerplan om jouw verkopen te verhogen;

✓ Het opstellen van een PR strategie waar minimaal 3 publicaties uitrollen;

✓ Doelen opstellen, een (half)jaar plan opstellen om jouw omzet targets te behalen;

✓ Mindset technieken waardoor jouw bedrijf explosief kan groeien in korte tijd.

FAQ

Ik wil graag een bedrijf starten, maar ik weet nog niet waarin. Kan een adviesdag dan ook iets voor mij betekenen?

Tijdens een adviesdag gaan we echt concrete stappen zetten en de focus leggen op de groei van je bedrijf. Als je nog geen bedrijf bent gestart, dan raden we je aan om eerst de Online Business Startup Academy te volgen. Hier leer je alles van A tot Z bij het starten van je bedrijf, óók als je nog niet weet waarin!

Ik wil een hele nieuwe weg inslaan met mijn bedrijf. Kan een adviesdag daarin ook iets voor mij betekenen?

Yes, zeker. Ik help je bij het creëren van een geheel nieuw positioneringsplan én daarbij behorend aanbod. Let’s do this!

Ik wil graag een passief verdienmodel toevoegen in mijn bedrijf. Gaan we daar ook mee aan de slag tijdens een adviesdag?

Tijdens een adviesdag help ik je met het creëren van een geheel (nieuw) verdienmodel. Als je vooraf al weet dat je vooral de nadruk wil leggen op een passief verdienmodel, dan raad ik je de Create Passive Income Academy aan. Dit is een uitgebreid traject waarin je alles leert over passief inkomen én het implementeren ervan!

Op welke dagen kan een adviesdag plaatsvinden?

Op een dinsdag of vrijdag.