Over mij

 

Wat leuk dat je meer te weten over mij wilt komen. Mijn naam is Rowena Rousseau, een jonge moeder van 24 en getrouwd met de liefde van mijn leven, Jean-luc. Vanaf 10 februari 2017 ben ik officieel moeder geworden van Fenna (1) en het jaar daarop volgend werd ik voor de tweede keer moeder van Farah op 04 september 2018. Samen woon ik met mijn man, twee kids en ons hondje Nowy in het zuiden van Limburg, Maastricht. RowenaRousseau.nl is een persoonlijke mama blog, met een randje beauty en lifestyle.

Al vanaf 2015 blog ik met passie over beauty en lifestyle. In 2016 raakte ik zwanger van Fenna en kwam het moederschap hier ook bij kijken. Op mijn blog vind je dus persoonlijke onderwerpen omtrent het moederschap, lifestyle en deel ik graag tips en trics met jullie over beauty. Momenteel studeer ik ook nog fulltime Communicatie en Marketing op het Fontys Hogeschool in Eindhoven. In 2019 hoop ik afgestudeerd te zijn en mij volledig te focussen op mijn blog én het moederschap.

Tevens ben ik niet alleen actief op mijn blog, maar vlog ik ook wekelijks over ons gezinsleven. Deze vlogs kun je volgen via mijn Youtube kanaal. Verder ben ik ook erg actief op Instagram en deel ik dagelijks stukjes uit mijn leven. Mocht je nog meer willen weten over mij? Voel je vrij om mij een reactie achter te laten of mail naar info@rowenarousseau.nl.

Ik streef ernaar om wekelijks 5 á 6 keer een artikel of een video te posten op mijn blog. Dit is niet altijd haalbaar omdat ik momenteel aan het afstuderen ben aan het hbo met twee jonge kindjes.

Liefs,

Rowena Rousseau

Sinds maart 2017 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder het nummer: 68405782

 

Pin It