Rousseau Marketing Consultancy ...

Start jouw leven met financiële overvloed en laat geldtekort voorgoed achter je…

Ben jij het zat om altijd geldtekort te hebben? Om elke maand de eindjes aan elkaar te moeten knopen en te onderhandelen voor een hoger salaris? Of continu op zoek te moeten naar nieuwe klanten om de cashflow gaande te houden? Stel je voor dat je niet langer hoeft te worstelen met financiële zorgen. Stel je voor dat je die droomreis kunt maken, die langverwachte carrièreswitch kunt maken, of gewoon zonder (financiële) stress van het leven kunt genieten.

 

 

In het boek Happily Rich deelt Rowena Rousseau haar inspirerende verhaal en bewezen stappenplan hoe zij binnen slechts 9 maanden tijd schuldenvrij werd en een consistente cashflow wist te creëren. Hoe ze leerde om beter met haar geld om te gaan en duurzame verdienmodellen implementeerde.

Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen financiële stress en hallo tegen een leven van overvloed. Met het boek Happily Rich in handen sta je aan het begin van een leven waarin geld geen obstakel meer vormt, maar een middel om je dromen te verwezenlijken. Durf jij de eerste stap te zetten naar een toekomst vol rijkdom en geluk?

 

 

PRE-ORDER NU EN SCOOR DE BONUS ER GRATIS BIJ!

(Officiële verschijningsdatum: 01 november 2023)

PRE-ORDER Bonus: Etsy Follow Along

Wil jij LIVE meevolgen hoe ik een passief inkomen online opbouw? In deze pre-order bonus krijg jij elke week een update wat ik nu precies doe om een extra inkomstenstroom op te bouwen. Je kunt meedoen en direct leren van mij!

In het boek Happily Rich deel ik onder andere over mijn verdienmodellen die ik heb gecreëerd om mijn schulden snel af te kunnen betalen. Een veel terugkomend verdienmodel in dit boek is Etsy. Via Etsy maakte ik namelijk digitale producten en verkocht deze uiteindelijk succesvol. Nu is er altijd veel vraag naar: hoe start je een succesvolle Etsy shop? In plaats van een Etsy-cursus toe te voegen als bonus, ga ik nog een stapje verder. Je kunt namelijk live een project volgen hoe ik een Etsy shop start én laat groeien. Het doel? Binnen zes maanden een inkomen van 5000,- euro per maand ermee genereren.

Voor velen lijkt het opzetten of laten groeien van een eigen Etsy shop (het verkopen van digitale producten) nog steeds een mysterie. Dit komt voornamelijk doordat hoewel er veel informatie beschikbaar is, er weinig gelegenheid is om echt mee te kijken met een concreet project.

Veel verkopers op Etsy houden hun eigen onderneming graag voor zichzelf om de concurrentie te beperken. Ze delen meestal alleen hun successen en inkomsten, maar wat zit er achter de schermen? Wat zijn de kosten en welke obstakels zijn er onderweg?

Om mensen te inspireren en te helpen bij het creëren van een passief verdienmodel via Etsy, heb ik dus besloten om zelf een shop te openen. 

 

 

Dit project is opgezet met als doel een helder beeld te geven van het hele proces. Je kunt vanaf de allereerste stap meekijken en zien hoe ik te werk ga.

Door van mijn fouten en successen te leren, krijg je een goed begrip van wat erbij komt kijken. Je krijgt waardevolle inzichten in wat er van je verwacht wordt en wellicht kom je op nieuwe ideeën die je kunt toepassen op jouw eigen Etsy shop.

Zodra je deel uitmaakt van de Etsy Follow Along community, krijg je wekelijks toegang tot nieuwe informatie. Op deze pagina vind je verslagen over de ontwikkelingen van de Etsy shop. Zo kun je dus op de hoogte blijven van wat er afgelopen week is bereikt en wat er in de komende week op de planning staat.

Bovendien zal ik diverse aspecten helder toelichten, zodat ook jij hiermee effectief aan de slag kunt gaan. Je ontvangt uiteenlopende tips en adviezen, samen met uitleg over de redenen achter bepaalde stappen die ik neem. Natuurlijk leg ik ook uit hoe je deze aanpak zelf kunt toepassen.

Er zullen ongetwijfeld fouten gemaakt worden, maar hopelijk behalen we ook veel succes en realiseren we onze doelen. Door samen met mij dit traject te volgen, kun je leren van zowel mijn vergissingen als mijn triomfen.

Toegang krijgen tot de Etsy Follow Along bonus:

STAP 1 - PRE-ORDER HET BOEK HAPPILY RICH

Om deel te kunnen nemen aan de Etsy Follow Along is het belangrijk dat het boek Happily Rich wordt gepre-ordered. Het boek is beschikbaar via alle (online) boekwinkels. Of koop direct via deze pagina bovenaan. 

Pre-order dus het boek dan heb je deze uiterlijk 31 oktober 2023 á 1 november 2023 binnen.

STAP 2 - MAIL EEN FOTO VAN JE BOEK

Zodra je het boek hebt gepre-ordered ontvangen wij graag een bewijs hiervan. Je kunt de foto van je boek mailen naar: membership@rowenarousseau.nl met als onderwerp ‘Etsy Follow Along bonus’.

Pre-order dus het boek dan heb je deze uiterlijk 31 oktober 2023 á 1 november 2023 binnen.

STAP 3 - KRIJG BINNEN 24 UUR TOEGANG

Na de mail streven wij ernaar om je binnen 24 uur te voorzien van inloggegevens zodat je direct kunt inloggen en mee kunt kijken met de Etsy Follow Along. Je kunt je foto mailen tot 5 november.

Pre-order dus het boek dan heb je deze uiterlijk 31 oktober 2023 á 1 november 2023 binnen.

Let op: de Etsy Follow Along toegang is mogelijk tot 5 november.

Zorg dus dat je het boek pre-ordered, zodat je deze op tijd binnen hebt. Alleen met een foto en mail naar membership@rowenarousseau.nl krijg je toegang tot de Etsy Follow Along.

Hoelang krijg ik toegang tot de Etsy Follow Along?

Het project zal ongeveer een half jaar duren. Dus er zal een half jaar lang wekelijks een update verschijnen. Hierna krijg je onbeperkt toegang en kun je het project altijd teruglezen.

Ik ben pas later ingestapt... Is dit erg?

Nee. Je krijgt toegang tot de Etsy Follow Along en alles staat in chronologische volgorde van de weken. Je kunt dus alles op je gemak doorlezen en bekijken.

Tot wanneer is de Etsy Follow Along bonus geldig?

Tot de officiële release datum van 01 november 2023. Het hoort echt bij de pre-order bonus. Zodra het boek Happily Rich officieel is verschenen, verdwijnt de bonus en dus ook de toegang ook.

De Etsy Follow Along wordt dus niet nog extra aangeboden tegen een prijs.

Ik zit in jouw membership. Heb ik dan wel gratis toegang to de Etsy Follow Along?

De Etsy Follow Along is echt alleen een onderdeel als pre-order bonus van het boek Happily Rich. Ben je een member of heb je al een training, dan heb je dus geen direct toegang tot de Etsy Follow Along. Je moet dus echt het boek aanschaffen om toegang te krijgen.

Ik heb gemaild, maar nog geen reactie terug. Wanneer krijg ik toegang?

We streven ernaar om binnen 24 uur jou toegang te geven tot de Etsy Follow Along.

Via waar is de Etsy Follow Along te volgen? En is dit tekst of video?

Je krijgt een inloggegevens in Huddle (ook te downloaden via je telefoon). Elke week komt er een update in de vorm van tekst en video. De tekst wordt aangevuld met screenshots, zodat je ook een goed beeld hebt wat er nu precies gedaan is.

Is er iets wat ik aan het doen ben dat meer vorm nodig heeft, dan kan er een video tutorial toegevoegd worden.